Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 61 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ειχα στειλει στην Τζινα απο την πρωτη μερα που εμφανιστηκε, δεν μου ειχε απαντησει. Ειχα δοκιμασει τηλεφωνο, μηνυματα κατα καιρους, καμια απαντηση... Τελικα χθες πηρα τηλεφωνο -παλι δεν το σηκωσε - και υστερα απο λιγο εσκασε μηνυμα που με ρωταγε τι ωρα μπορω. Οποτε μιλησαμε με μηνυματα και κανονισαμε ραντεβου για στραπον.
Ηρθε η κοπελα υστερα απο ενα μικρο μπερδεματακι που επαιξε, πηγε σε αλλο ξενοδχειο αλλα δεν αργησε και εσκασε μεσα στην ορεξη και τηρωντας το dress code που ζητησα. Ειναι καπου στο 1,60, με ομορφο προσωπο και ολα τα αλλα οπως φαινονται στις φωτογραφιες της! Δηλαδη στηθαρα στητη, κοιλια επιπεδη, κωλαρα τουρλα στρογγυλη, ωραια ποδια (Νο 37). Επισης η κοπελα ειναι γυμνασμενη και το σωμα της ειναι σφιχτο γενικα, ενω ειναι παρα πολυ θετικη και φιλικη.
Πρωτα μπηκε για μπανιο, ειχα παρει σουιτα οποτε την εβλεπα απο τη τζαμαρια και τον ψιλοεπαιζα στο κρεβατι, ενω κι αυτη ανταποκρινοταν. Μετα μιλησαμε λιγο για το προγραμμα και αρχισαμε. Επεσα να γλυψω ποδαρακια, φοραγε γοβες στιλετο, -μεγαλη καυλα - και οι γαμπες της ειναι ομορφες και σφιχτες. Της γαμησα λιγο τις γαμπες και εχωσα τη μουρη μου μεσα στον κωλο της. Μυριζε πολυ ωραια. Μετα αρχισα να γλυφω στηθος, ειναι τρομερο στην αφη! Γεματο, στητο, θαυμα της φυσης! Πεφτανε γενικα που και που καποια γλωσσοφιλα, η γλωσσα της ειναι εντονη και της ζητησα να γλυψει αρχιδια... το εκανε πολυ καλα. Για κωλο που ζητησα ηταν αρνητικη, οπως και δαχτυλακι δεν εβαλε γιατι ειχε μεγαλα νυχια. Χαιδευε ομως ωραια την περιοχη και την εφτυνε. Μετα της γαμησα λιγο τα βυζια και υστερα εβαλε το στραπ. Ξεκινησε να με πηδαει στα 4, εφερε το ενα ποδι της διπλα μου και φοραγε τις γοβες, ηταν τσοντα η κατασταση. Την εβλεπα απο τον καθρεφτη που επαιρνε ωραιες ποζες. Μετα γυρισα στα ισια οπου με πηδαγε πολυ ωραια και μου εδινε και φιλια. Επιανα τα βυζια της και τα σφιχτα της μπουτια, τελειωσα γρηγορα πανω στις βυζαρες.
Μετα καναμε μπανακια και αραξαμε λιγο, την εκανα χωρις δευτερο γυρο γιατι ημουν κουρασμενος.
Συνοπτικα ηταν μια πολυ καλη συνευρεση με μια γλυκια κοπελα!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
285
Likes:
4.599
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Reuzel, ypotaktikos97, TOMCRUISE και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2020
Τελικα πηδηξες τη τζινα ή την αρετη ρε καυλεα? Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1