Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 6 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η κοπέλα κοντα σε αυτο που αναγράφει το γραφείο, κοντουλα με κλασικη σλαβικη φατσα. Η πιο αντικειμενική φωτο για το τι θα δειτε ειναι η φωτό με την πετσέτα στο κεφαλι. Ωραιο γενικα σωμα με τις εξής ενστασεις. Τα βυζια φτιαγμενα απο χασαπη και ρωγες που βλεπουν ουρανο. Ενα μεγαλο ταττοο στο πισω δεξιο μηρό που ευτυχώς δεν φαινεται στα 4, η ανασκελα. Αγγλικα συννενοησημα χωρις φιλοσοφική συζήτηση.

Προσωπο 7
Σωμα. 7 για τα χασαποβυζια και ταττοο
Σερβις. 2 δεν κατεχει ενα απο τα πιο βασικα

Στον αγωνα τωρα, και γιατι το οχι, ειναι πρωτη φορα που συναντω Ρωσίδα που να μην κατεχει το στοματικο. Στοματικο με εντονο δοντι και πονο απο μερους μου, που στο τελος της ειπα να σταματησει και το σηκωνω μονος μου. Δεν μπορουσε να το διορθώσει! DT ξεχασε το, δεν γνωρίζει τι ειναι. Αντεχει εντονο πηδημα και απο μπροστα και απο πισω με ψεύτικες κραυγες.

Δευτερος γυρος τελειωσε στο +40, οπου αρχησε να ντυνεται και να παιρνει τον οδηγο τηλεφωνο. Ουτε μπανιο εκανε, οπως και οταν ηρθε στο ραντεβου.

Η δικαιολογια ‘εχυσες 2 φορες’ Κεφάλι σε τοίχο!

Γενικα ενα πηδημα που βρισκεις πολυ καλυτερο στο Μεταξουργείο για 20 ευρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mixalis mixoy, chris1955 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2020
Ευχαριστούμε συνάδελφε για την ενημέρωση μιας και σαν νεοφερμένη δεν είχε Κρητικές. Καταλάβαμε τι παίζει, Οσο και αν οι προμοτορες αμέσως γράψαν ότι τα σπάει ....!!!!
27 Οκτωβρίου, 2020
O steveman εχει καψει κοσμο και κοσμακη!και θα καψει ακομα...Οταν βλέπετε μονιμο που επαινεί στις κριτικες,μακριααααα!
27 Οκτωβρίου, 2020
Συναγωνιστη έσκασαν μαζί οι κριτικές μας απτο ζενίθ στο ναδίρ!!!Συμφωνώ για το δοντι στο στοματικό το τατουάζ εμένα δεν με ενόχλησε.Το στηθος όντως οχι τόσο καλή δουλειά σε μένα προσπαθούσε για deep όταν της πιεζα το κεφάλι.Επισης έκατσε ολόκληρη την ώρα στο ραντεβού αδιαμαρτυτητα και καναμε και 2 φορές μπανακι μαζί.Το κάθε ραντεβού είναι "λαχείο".
28 Οκτωβρίου, 2020
Τυπε, ολες οι γυναικες ειναι κυκλοθυμικές. Οι επαγγελματιες πουτανες, που τις πληρωνεις, υποτιθεται προσποιούνται για να περασεις καλα και να νιώθεις βασιλιας. Δεν πας για να ξελαφρωσεις τα πολλα και αντε για.

Αυτη εχει πολλα χιλιομετρα για να γινει επαγγελματιας.
B
BerettaSO
28 Οκτωβρίου, 2020
Εγώ προμοτορας δεν είμαι και δεν είναι όλα τα ραντεβού το ίδιο.NakosGn όταν έγραφα για σλαβα ότι δεν πέρασα καλά όταν είπα για Angelina με το ρολόι στο χέρι και για άλλες τόσες με μέτρια ραντεβού χωρίς γλωσσοφιλα timer αυτά δεν τα χεις προσέξει.Επισης εγώ που καιω τον κόσμο για το Μαράκι την ανθοπωλη πχ η κριτική μου βοήθησε η όταν πρότεινα σε pm amyra και πέρασαν σούπερ.Το χω ξαναπεί γράφω οτι ζω οποιος θελει δοκιμάζει υπ ευθύνη του.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5