Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γενικά σαν κανόνα, όταν βλέπω γκόμενα με πολλά τατού, προσπερνάω ακόμη και τις φωτό και πάω στην επόμενη. Μετά την εμπειρία με την Σλάβα, όπου πέρασα ανεξπέκταμπλυ πολύ καλά (δις), είπα να ρισκάρω και εδώ. Και δεν έχασα, καθόλου μάλιστα! Καταρχήν, όταν μπήκε στο δωμάτιο χάζεψα κυριολεκτικά. Έξυπνα ντυμένη, πρόβαλε τις ποδάρες τις (φόραγε σορτσ με γόβες!!!!) και όπως περπάταγε κοιτούσα σαν τον μπίβις και μπάτχεντ. Το πρόσωπο είναι χειρότερο από ότι βλέπεται στις φωτό. Έχει κάνει παλαιότερα παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν υποχωρήσει και αυτό φαίνεται έντονα. Αλλά δεν είναι άσχημο, απλά δεν είναι και κάτι να το επισημάνουμε σαν θετικό. Το κορμί της τώρα για μένα ήταν μια χαρά, λίγο πιο γεμάτο από ότι στις φωτό, το οποίο εγώ το προτιμώ. Sorry guys, εγώ δεν εντόπισα πρόβλημα στο βυζί, αλλά είμαι και λίγο γκαβός, οπότε οκ, προσπερνάω το θέμα. Συμπεριφορά λίγο σνομπ στην αρχή, αλλά μετά την πρώτη κίτρινη κάρτα κατάλαβε ότι δεν θα κολώσω να δώσω και κόκκινη, οπότε το γύρισε και έγινε γατάκι. Μάλιστα όταν άλλαξε τροπάριο, ήταν και ιδιαίτερα ευχάριστη. Αγγλικά μία χαρά. Στον αγώνα τώρα, η γκόμενα δίνει ρέστα. V10 diesel, με τεράστιες ροπές και διάρκεια. Χύθηκε πάρα πολύ ιδρώτας, δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο. Τεχνική και ένταση όλα όπως πρέπει. Επειδή την είδα ήδη πάνω από μία φορά (δεν λέω πόσες για να μην καρφωθούμε), μου κάνει εντύπωση το πόσο σταθερή είναι σε αυτό το θέμα, δηλαδή να τα δίνει όλα και τόσο έντονα. Θέλωουμε και άλλα τέτοια! Επανάληψη σίγουρα μέχρι τελικής πτώσης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, roughfucker, Larson και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2020
ήμουν ντεμί αδελφέ και με έπεισες να την πάρω! Θενξ που με έβγαλες από το δίλημμα.
22 Οκτωβρίου, 2020
H slava πάντως Δεν...
20 Δεκεμβρίου, 2020
Update: Κατόπιν νέας πρόσφατης συνάντησης, οφείλω να ενημερώσω ότι το δεύτερο ραντεβού μου μαζί της δεν ήταν τόσο πετυχημένο όσο το πρώτο. Δεν άλλαξε κάτι στην εμφάνισή της, αλλά όλα τα άλλα ήταν σαν να έβλεπα άλλον άνθρωπο. Βρισκόταν σε μία φάση αφασίας, δεν καταλάβαινα τι ήθελε να πει, ήταν προφανώς εκνευρισμένη για κάποιο λόγο, ένιωθα ότι θα προτιμούσε να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Μισάωρο την είχα κλείσει, προσπάθησα κανένα δεκάλεπτο να γυρίσω την κατάσταση, δεν τα κατάφερα, οπότε είπα άστην 20 λεπτά ακόμη να μας πει τον πόνο της και αυτή. Δεν λέω...έφυγα και γέλαγα (γάιδαρος), αλλά κρίνοντας ψύχραιμα την φάση θα έλεγα ότι ήταν ένα πολύ κακό ραντεβού με μία ομολογουμένως όμορφη κοπέλα, με την οποία δεν θα ρίσκαρα σε καμία περίπτωση να χάσω ξανά τον χρόνο μου στο μέλλον.
21 Δεκεμβρίου, 2020
Jack είναι απ'τις ελάχιστες κοπέλες που πήγε στα στούντιο και μετά με καραντίνα ξαναγύρισε στα
έσκορτ.Φαινεται ότι κάνει αγγαρεία μόνο για το χρήμα.Κιεγω την δεύτερη φορά δεν πέρασα εξίσου καλά πονούσε η μέση της και στο τέλος μου λέει είσαι καλός άνθρωπος παντρέψου λες και την ένοιαζε το μέλλον μου.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4