Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
θα εγραφα μια τυπικη κριτικη του πως περασα στο ραντεβου μου με την κοπελλα αλλα επεσα πανω στις κριτικες των προηγουμενων οποτε θα αναγκαστω να αλλαξω τον τροπο γραφης μου και να κανω τον διαιτητη αναμεσα σε δυο αντιδιαμετρικες κριτικες - εμπειριες .
Πριν μπω στην ουσια θα σχολιασω πως πριν επιλεξω την συγκεκριμενη κοπελλα εψαξα στο site να βρω κριτικες αλλα προφανως λογω της νεας του δομης αυτο σταθηκε αδυνατο . Εαν ειχα διαβασει τις κριτικες αυτες μαλλον δεν θα την συναντουσα διοτι θα προτιμουσα κατι λιγοτερο αμφιλεγομενο . Ειναι νομιζω μια αμυνα που ολοι λιγο πολυ παιζουμε προκειμενου να γλυτωσουμε χρονο και χρημα . Με αυτο τον τροπο ομως θα ειχα χασει μια ΘΕΤΙΚΗ συναντηση .
Ασ μπουμε λοιπον σε λεπτομερειες .
ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ Οπως παντα ειναι θεμα γουστου . Η εκτη φωτογραφια στο προφιλ της ειναι απολυτως τιμια . Θα συναντησετε ακριβως αυτο .
Το προσωπο ειναι ισως ακομα πιο ομορφο . Ραγαδες υπαρχουν αλλα οχι στο βαθμο που προαναφερθηκε .
Πεντακαθαρη προσεγμενη οδοντοστοιχια που δεν νομιζω να συναντας στην Πατησιων .
Στο θεμα της ηλικιας δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει ακρη με την μαυρη φυλη . Αυτο ειναι γνωστο και δεν θα αλλαξει . Μαυροι ποδοσφαιριστες κανουν μεταγραφες εκατομυριων στα 40φευγα τους εχοντας διαβατηρια στα οποια φαινεται οτι ειναι 30 αρηδες . Βγαλε ακρη .
Η επεδερμιδα της εινα μαυρη , δεν ειναι μιγαδα . Aυτο ομως δεν την κανει μη Κολομβιανη . Στην Νοτιο Αμερικη οτι μαυροι υπαρχουν εχουν μεταφερθει και αυτοι απο την Αφρικη με σκλαβοπαζαρο οπως ακριβως και στις ΗΠΑ .
Το στηθος σιγουρα σιλικονουχο αλλα οχι αντιαισθητικο . Δεν μπορω να πω οτι με ενοχλησε θα ελεγα περασε απαρατηρητο . Κλασσικη μαυρη κωλαρα ( που δυστυχως δεν δινει ) .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ . Εμενα με καλοδεχτηκε με χαμογελο . Με φιλησε οσες φορες και οσο ηθελα .Χωρις ενστασεις και ξυνιλες . Εαν δεν με φιλαγε θα ξενερωνα σιγουρα και εγω σε σημειο να σηκωθω και να φυγω .Μου εχει συμβει και ειναι απογοητευτικο .
Δεχεται καθοδηγηση και δεν βαριεται .
Μαντηλακι χρησιμοποιησε μονο οταν μετα απο γαμησι εβγαλα το προφυλακτικο και πηγα να της τον δωσω πιπα . Δεν με πειραξε αυτο και δεν νομιζω οτι θα ενοχλουσε καποιον . Το βλεπω δικαιο.
Γενικα δεν την λες εξαιρετικη και super duper στο κρεβατι αλλα απο την αλλη να μη φτανουμε στο αλλο ακρο . Πιστευω οτι καποιος μπορει να περασει πολυ καλα μαζι της εφοσον υπαρχει ενα minimum χημειας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ . Αγγλικα ελαχιστα , google translate μεσω ισπανικων .

Αν θα ξαναπηγαινα ? Ισως . Οχι γιατι δεν περασα καλα αλλα προτιμω καινουριες εμπειριες καθε φορα .
Ελπιζω να βοηθησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 18, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.500
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Alex(9), abcxyz, TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού