Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 3 10
Call-Girls
15051
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χαιρετω σας!! Ο τίτλος που επέλεξα σημαίνει" πραγματική σύνοδος πολυτελείας". Το λεω αυτό γιατί η Άλις είναι όντως ένα τέτοιο κορίτσι !! Ημουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή γιατί δεν ήξερα τι θα συναντήσω , μέχρι που άνοιξε η πόρτα κ βλέπω μπροστά μου ένα κορίτσι με πολυ γλυκό κ όμορφο πρόσωπο, μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση ,σώμα με καμπύλες όπως Μ αρέσει ,με βυζάρες κ κωλαρα ( είχα σχηματίσει άλλη εικόνα στο μυαλό μου απ' τις φωτογραφίες που είχα δει ) οπότε λογικό ....
Πάρα πολύ φιλική κ επικοινωνιακή , ένιωσα αμέσως άνετα μαζί της κ κατευθείαν στο ψητό ... γλωσσοφιλα μπόλικα , δάκτυλα ,σφαλιάρες στην κωλαρα ( τέλειος κωλος για τα γούστα μου ) γλυψιμο στις ρωγες ( πολύ καλή δουλειά στα βυζιά ,σχεδόν σαν να ναι φυσικά )
Η κοπέλα φαίνεται μικρότερη απ' την πραγματική της ηλικία , πολύ γλυκιά ,με καυλιαρικη φωνή κ καθόλου ψωνισμενη ( τουλάχιστον αυτό είδα εγώ )
Μιλάει πολύ καλά ελληνικά , οπότε εύκολα βγαίνει συνένωση. Κ για να μη κουράσω άλλο, άλλωστε έχουν γραφτεί πολλά για την συγκεκριμένη !!! Προσωπικά μου άρεσε πολύ, κ πέρασα πολύ όμορφα μαζί της κ θα την ξαναβλεπα σίγουρα
Αυτά από μένα , χαιρετώ !!!
Πάρα πολύ φιλική κ επικοινωνιακή , ένιωσα αμέσως άνετα μαζί της κ κατευθείαν στο ψητό ... γλωσσοφιλα μπόλικα , δάκτυλα ,σφαλιάρες στην κωλαρα ( τέλειος κωλος για τα γούστα μου ) γλυψιμο στις ρωγες ( πολύ καλή δουλειά στα βυζιά ,σχεδόν σαν να ναι φυσικά )
Η κοπέλα φαίνεται μικρότερη απ' την πραγματική της ηλικία , πολύ γλυκιά ,με καυλιαρικη φωνή κ καθόλου ψωνισμενη ( τουλάχιστον αυτό είδα εγώ )
Μιλάει πολύ καλά ελληνικά , οπότε εύκολα βγαίνει συνένωση. Κ για να μη κουράσω άλλο, άλλωστε έχουν γραφτεί πολλά για την συγκεκριμένη !!! Προσωπικά μου άρεσε πολύ, κ πέρασα πολύ όμορφα μαζί της κ θα την ξαναβλεπα σίγουρα
Αυτά από μένα , χαιρετώ !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 17, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2020
Αθηνα πως και ποτε θα δοκιμασουμε ξερει κανεις??
protaris2018
21 Οκτωβρίου, 2020
Το γραφείο θα ρωτήσεις φίλε !
JS
JACK SPARTALOW
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2