Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 15 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με την Katya λοιπόν μέσα σε βαρύ κλίμα μετά τον απροσδόκητο χαμό του διαδικτυακού μου φίλου Sithlord.

Ευγενικός άνθρωπος ο Sithlord που συμπαθούσα ιδιαιτέρως παρόλο που ποτέ μου δεν τον είχα γνωρίσει απο κοντά.

Καλό σου ταξίδι Λόρδε μου.

Θα σε θυμάμαι για πάντα.

Η Katya απο τη Ρωσία είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι με καλό σώμα και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου αλλά και με ρόζ μακριά μαλλιά πλέον και όχι ξανθιά των φωτογραφιών.

Τα μαλλιά της θα τα προτιμούσα άλλο χρώμα καθότι το ρόζ δεν θεωρώ ότι είναι ένα χρώμα που προσφέρει συν στο παρουσιαστικό ενός κοριτσιού.

Απεναντίας μου προξένησε μια κάπως αρνητική και disturbing θα έλεγα εικόνα για ένα συντηρητικό χαρακτήρα όπως εγώ.

Συστάσεις και οκτάλεπτο μπανάκι το οποίο το κάνω επίτηδες για δυο ουσιαστικούς λόγους.

Πρώτον για να χαλαρώσει το κορίτσι στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, δηλαδή ότι δεν είμαι με το ρολόι στο χέρι, και δεύτερον για να αντιληφθεί ότι δίνω μεγάλη σημασία στη καθαριότητα και είμαι πεντακάθαρος.

Ευγένεια και καθαριότητα είναι δυο πολλοί ουσιαστικοί λόγοι για να χαλαρώσει ένα κορίτσι και να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα.

Επίσης πετσέτα, mouthwash και αφροντούς πάντα δικά μου.

Μπάνιο λοιπόν και βουτιά στο κρεβάτι.

Χαλαρό το κορίτσι αγκαλίτσες και φιλάκια που όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν πολύ παθιάρικα.

Τριφτήκαμε αρκετά όπου εκεί κατάλαβα ότι θα είναι αρκετά παθιάρα και θα έρθω μέσα της με σχετική ευκολία.

Απο εκείνη τη στιγμή είχα πλέον ήδη ανάψει.

Ανέβηκε απο πάνω μου και κουνιόταν ρυθμικά και έντονα ρίχνοντας ορισμένες φορές και το σώμα της προς τα πίσω.

Το στήθος φυσικό και λίγο μικρό.

Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα λίγο πιο μεγάλο και σκληρό.

Εδω να κάνω μια παρένθεση.

Τι ωραίο και νεανικό βυζάκι η Σαντρούλα του Μάγου.
Είναι για να το πιπιλάς για ώρες ... ατελείωτες ...

Επιστροφή στη Katya.

Την γυρίζω λοιπόν ιεραποστολικά όπου αρχίζουμε ενα πολύ ερωτικό και παθιάρικο sex με φιλιά στο στόμα και τις γλώσσες μας να ερωτοτροπούν.

Να αναφέρω ότι και αυτή όπως και εγώ έχουμε πολυ ωραιά, καθαρά και περιποιημένα δόντια απαραίτητη προυπόθεση για να υπάρξουν γλωσσόφιλα.

Δεν καπνίζω, δεν πίνω.

Μετά απο λίγο μέ πάθος και αναστεναγμούς ήρθα μέσα της με σχετική ευκολία πράγμα που με εντυπωσίασε καθότι πολλές φορές δυσκολεύομαι να έρθω.

Γλύτωσα και το cim αυτή τη φορά.

Στο τέλος μου είπε ότι ήρθε και αυτή πράγμα που βέβαια δεν το πίστεψα.

Στο υπόλοιπο τεταρτάκι αφου μπανιαρίστηκα ξαπλώσαμε στο κρεβάτι χαλαρά και είπαμε δύο κουβέντες.

Δεύτερος γύρος δεν παίζει ποτέ πλέον στην ηλικία μου παρόλο που είμαι και σε άριστη φυσική κατάσταση.
Δεν μπορώ και βαριέμαι πλέον ...

Τα Αγγλικά της δυστυχώς δεν είναι καθολου καλά.
Αλλα σε κερδίζει με την συμπεριφορά της.

Στοματικό μέτριο.

Ρωσίδα απο τη Σιβηρία με πατέρα που εχει αναχωρήσει απο τούτο τον κόσμο απο τα 37 του και απο ποτό.

Θλιβερή ιστορία ...

Ταξίδι μέσω Τουρκίας και Αιγύπτου για να φτάσει Ελλάδα.
Γολγοθάς ...

Στο τελός φιληθήκαμε με ευχαρίστησε και την ευχαρίστησα θερμά.

Με κοίταξε και μου είπε με πολύ νόημα - σε περιμένω ξανά.

Συγκινήθηκα την φίλησα και ανανέωσα το ραντεβού μας.

Να αγαπάτε όλο το κόσμο και τα κορίτσια που μας χαρίζουν ωραίες στιγμές.

Είμαστε άντρες και πρέπει να φερόμαστε με ευγένεια σε αυτα τα ωραία και θεσπέσια πλασματάκια.

Ευχαριστώ απο καρδιάς Katya !!!

Ματάκι

Α.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 18, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα