Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 38 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αποφάσισισα να συναντήσω την Λάουρα πριν μερικές μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο του παραλιακού μετώπου. Η συνεννόηση ήταν εύκολη με το γραφείο και η κοπέλα στην ώρα της.
Εμφανιασιακά είναι αρκετά διαφορετική από τις φώτος της, σε βαθμό που νομίζεις ότι ήρθε κάποια άλλη. Ηλικιακά είναι 30+. Όμως, είναι πολύ εμφανίσιμη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα που είναι λαμπάδα και βάζει κάτω πολλές μικρότερες...Προσκύνημα
Η επικοινωνία έγινε στα αγγλικά που τα μιλάει αρκετά καλά.
Αρχικά πίστεψα ότι έχω να κάνω με κλασσική Ουκρανέζα αρπακτικό, ψυχρή επαγγελματία. Όμως όσο περνούσε η ώρα με διέψευσε θετικά!
Το στοματικό της είναι εξαιρετικό, με πολύ σάλιο και φτυσίματα. Με το κατάλληλο εξτραδάκι μου πρόσφερε καταπληκτικό γλυφοκώλι το οποίο κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα ποιότητας.
Αναζητεί το δυνατό σφυροκόπημα, διανθισμένου με μπόλικα δυνατά κωλοσκάμπιλα που άφησαν το αποτύπωμα της παλάμης μου στα κωλομέρια της. Κατά τη διάρκεια της μάχης ζητούσε μικρά διαλείματα για ανάσες και κρασί.
Το τέλος ήρθε στο πρόσωπο και τα βυζιά της και εκείνη να παίζει με το σπέρμα πάνω της...Ναι!
Μοναδικό μείον ότι ζήτησε έξτρα για το rimming, το οποίο προσφέρεται free από πολλές κοπέλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 11, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
122