Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Call-Girls 37188
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μου άρεσαν οι φωτο της ρωτάω Αντζυ μου λέει έχει καλό feedback πήγαινε.Ανοιγω την πόρτα βλέπω μία γλυκιά κοπελίτσα χαμογελαστή σικατη με μαύρο μίνι φόρεμα.Συγγνωμη λέει τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά(μια χαρά συνεννοηθήκαμε)πρώτη της φορά μακριά απτό ντνιεπρ της Ουκρανίας πρώτο ραντεβού και της προσφέρω λουλούδια να σπάσει ο πάγος εκεί ξαφνιαζεται ευχάριστα και μου λέει στην χώρα μου δουλεύω σε ανθοπωλειο και μένω σεκος!Πάει για μπάνιο βγαίνει με σετ εσωρούχων ωραίο κορμάκι ούτε αδύνατη ούτε παχουλή στήθος στητό στο πόδι παρατήρησα έχει 3 βαθουλωματακια όχι κάτι το αντιαισθητικό απλά το αναφέρω.Φιλια με μέτρο (λογω covid μαλλον γιατι στα υπόλοιπα δεν ηταν φειδωλη)και λίγο γλωσσιτσα.Στο σεξ συμμετέχει της αρέσει παίζει πιο πολύ gfe αλλά άντεξε σφυροκόπημα και σκαμπίλια στον κώλο.Στοματικο με λίγο δοντάκι και χέρι που μετά βελτιώθηκε και προσπάθειες για deep.Μπανακι μαζί στο ημίχρονο παίχτηκε και δεύτερος γύρος.Ειναι άπειρη συνεσταλμενη και λογικό αν δεν έχει ξαναταξιδεψει και δεν έχει ξανακάνει αυτή την δουλειά παρά πουλάει τριαντάφυλλα.Ειναι όμως φιλότιμη με όρεξη για δουλειά όμορφη και αν της φερθείς καλά θα σε ανταμοιψει έχει ναζι γλυκα θηλυκότητα αξίζει μια δοκιμή κατά την γνώμη μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν