Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 17 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ο λόγος της κριτικής αν και είναι τελείως off time ,είναι καθαρά επειδή είδα μια τσόντα σήμερα που επαιζε η Έλενα και μου θύμισε τη συνάντησή μας.
Το ραντεβού μας μετά από εύκολη συννενόηση είχε γίνει στη μεταμόρφωση αργά το βράδυ, είχε έρθει με μίνι φούστα και σακάκι πάνω σαν γραμματέας.
Ήταν πολύ άνετη θυμάμαι και τύπος εύκολος, με είχε τρελάνει η φωνή της και ο τρόπος ομιλίας που σε συνδιασμό με τις ματιές της τότε,θα μπορούσα να χύνω μόνο από αυτό,όπως και της το είχα πει.
Η πίπα της ήταν πολύ καλή και βαθιά, και μου είχε ανοίξει και τα πόδια και πέρασε και τις μπάλες, θυμάμαι μου είχε πει της άρεσε άτριχα να είναι εκεί κάτω όλα,καυλώνε.
Το λεξιλόγιο της επίσης μια σκέτη καύλα.

Σωματικά βέβαια έχει τα της ηλικίας,αλλά όταν γουσταρεις και αυτό, είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Πολύ καθαρή και πολύ επαγγελματίας, θυμάμαι είχα αφήσει και tips και με τελείωσε με αργή πίπα και μαλακιά που είχε κρατήσει παραπάνω.

Σίγουρα ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της,και γι'αυτό είπα στη ταινία που την είδα,εγώ πιστεύω θα μπορούσε και καλητερα γιατί σίγουρα εγώ την έζησα μέσα σε ένα δωμάτιο μια ώρα πολύ πιο καυλιάρα από τη ταινία που θα είχαν κάνει και τόσες πρόβες.
Βέβαια που να ξέρω και πως μπορεί να αποδόσει ο καθένας μπροστά από μια κάμερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα