Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 38 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Λάουρα την είχα βάλει στο μάτι από την προηγούμενη φορά που είχε έρθει. Δεν την πρόλαβα.... παίζει να την είχα ζητήσει και 10 φορές. Μου είχε μείνει απωθημένο και αυτή τη φορά την πρόλαβα την πρώτη μέρα στη δουλειά, μόλις ήρθε Αθήνα.

Έρχεται με ένα εντυπωσιακό σέξι κυριλέ φόρεμα σπίτι. Στο πρόσωπο καμία σχέση με τις φωτός σχεδόν. Πολύ ρετουσάρισμα. Ωστόσο το περίμενα από τις προηγούμενες κριτικές. Και ναι ήταν ωραία γυναίκα. Απλά ήταν milf, όχι φρεσκαδούρα. Το σώμα, ωστόσο φιδίσιο!! Αδύνατη με πολύ ωραία ποιότητα δέρματος, μικρό στήθος που της πάει και πολύ όμορφα πόδια και οπίσθια.

Το θέμα μου ήταν ότι περίμενα την Θεά του Σεξ από τις κριτικές και απογοητεύτηκα. Η Λάουρα είναι πολύ καλή. Μην παρεξηγηθώ. Ωστόσο δεν τρελάθηκα. Δεν ήταν το ΟΥΑΟΥ κρεβάτι. Και περίμενα το ΟΥΑΟΥ κρεβάτι από τη συγκεκριμένη. Πολύ καλό στοματικό, ωραία συμμετοχή στο σεξ, επικοινωνία σούπερ με χαμόγελο, άνετη, δοτική στο σεξ αλλά έλειπε αυτό που θα απογείωνε τη συνάντηση.

Δεν μετανιώνω που την κάλεσα σπίτι μου, προς Θεού. Ωστόσο οι κριτικές με βάση αυτό που είδα εγώ, μου φαίνονται υπερολικές και με γέμισαν με πολύ υψηλές προσδοκίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης