Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 62 10
Call-Girls
411084
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πολύ εύκολη επικοινωνία με την Τζινα μέσω μηνυμάτων κ μερικές ώρες μετά το κορίτσι μου χτυπούσε την πόρτα του δωματίου. Η Τζινα είναι ένα από αυτά τα κορίτσια που βλέπεις στο Ινστα η στην καφετέρια κ σου παίρνουν τα μυαλά! Είναι η έννοια του καυλομουνου, με απίστευτο κωλο που αντιστέκεται στην βαρύτητα, πανέμορφα εκφραστικά μάτια, εκπληκτικό στήθος κ υπέροχα μακριά μαύρα μαλλιά.
Ο πρώτος γύρος κύλισε με μια εκπληκτική πίπα που της τα έδωσα όλα στο στόμα (δεν ήθελα να το σταματήσω το κορίτσι).
Μπανάκι όπως κ στην αρχή όταν ήρθε στο δωμάτιο, λίγη κουβέντα που μαζί της κυλάει πραγματικά ευχάριστα (υπήρχε μεγάλη χημεία μεταξύ μας)... κ έναρξη του δεύτερου γύρου όπου ξεσκίστηκε σε κάθε στάση με πολύ δύναμη κ πάθος χωρίς να παραπονεθεί στιγμή για το οτιδήποτε...! Την προσοχή σας μάγκες μου μην το χαλάσετε το κορίτσι γιατί είναι ένα πραγματικό νεανικό αστέρι που ξεχειλίζει από διάθεση, πάθος κ θετική ενέργεια !!!
Ο πρώτος γύρος κύλισε με μια εκπληκτική πίπα που της τα έδωσα όλα στο στόμα (δεν ήθελα να το σταματήσω το κορίτσι).
Μπανάκι όπως κ στην αρχή όταν ήρθε στο δωμάτιο, λίγη κουβέντα που μαζί της κυλάει πραγματικά ευχάριστα (υπήρχε μεγάλη χημεία μεταξύ μας)... κ έναρξη του δεύτερου γύρου όπου ξεσκίστηκε σε κάθε στάση με πολύ δύναμη κ πάθος χωρίς να παραπονεθεί στιγμή για το οτιδήποτε...! Την προσοχή σας μάγκες μου μην το χαλάσετε το κορίτσι γιατί είναι ένα πραγματικό νεανικό αστέρι που ξεχειλίζει από διάθεση, πάθος κ θετική ενέργεια !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού