Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 12 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν Δεν θα μακρηγορήσω το κορίτσι ειναι για ρούφηγμα στην κυριολεξία οτι βλέπετε αυτό παίρνετε με μια μόνο σημειώσει ότι έχει σιδεράκια στα δόντια δεν με ξενέρωσε καθόλου αντίθετα με καύλωσε ακόμα περισσότερο γιατί μέσα στην καύλα που ήταν δεν έδωσα καμιά σημασία αυτοί άστο κοιτάξουν αυτοί που τους χαλάει ακόμα και το φρύδι. Στοματικό σούπερ βαθύ, δαχτυλάκια στην πίσω πόρτα αφήνει και ειναι λες και έχει δεύτερο μουνιΝαι!Ναι! βυζάρες άπαιχτες όπως τις βλέπετε την περίμενα για πιο χοντρή και είχα ένα ενδοιασμό άλλα τελικά το πρακτορείο μου επιβεβαίωσε ότι ήταν οκ και όντως πραγματικά ήταν, ένα μεγάλο μπράβο από έμενα στο πρακτορείο για την καλή δουλειά και τις άψογες υπηρεσίες που προσφέρει. Στα του αγώνα το κορίτσι λόγω ηλικίας δεν έχει χιλιόμετρα και ίσως μέσα από αυτήν την δουλειά ειναι αυτό που αναζητεί δεν σε αφήνει λεπτό από την καύλα που ξεχειλίζει ίσως εγώ να είμαι υπερβολικός άλλα δεν νομίζω για αυτό δεν θα πω περισσότερες λεπτομέρειες αφήνω την φαντασία σας να καλπάσει δεν έχετε πάρα να δοκιμάσετε αυτά από έμενα φίλοι μου συναγωνιστές και ανταγωνιστες.ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή