Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Λοιπόν η Σαντρα ήταν ένα ραντεβού που έπρεπε να κάνω ώστε να πάρω το μάθημα μου. Ποιο ήταν αυτό το μάθημα ? ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην συναντήσεις μια κοπέλα μόνο και μόνο επειδή έχει καλή φήμη εδώ μέσα . Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος έχω να πω ότι :
Στα θετικά έχω να πω όντως η Σαντρα είναι πανέμορφη με μια Απολλώνεια ομορφιά στο πρόσωπο και με ένα επίσης αψεγάδιαστο petit σώμα όπως ακριβώς μου αρέσει , Για αυτόν ακριβώς έβαλα υψηλές βαθμολογίες στο πρόσωπο και στο σώμα , όμως όπως αποδείχτηκε αυτό δεν σήμαινε τίποτα και θα εξηγήσω παρακάτω. Επίσης το τελευταίο θετικό που αναγνωρίζω είναι ότι η συμπεριφορά του γραφείου ήταν καλή . Εδώ τελειώνουν τα καλά και πάμε στα κακά . Πριν πω για τα κακά θέλω πραγματικά (χωρίς πλάκα ) να δώσω συνχαρητηρια σε όλους τους καλοθελητές που έγραψαν κριτική και την έκαναν θέα . Γιατί το λέω αυτό ? Έχουμε και λέμε :
1) Λέτε (αν όχι ολοι , σίγουρα οι περισσότεροι)ότι η Σαντρα φιλάει με γλώσσα . Σοβαρά ? Τότε γιατί με το που πήγα να την φιλήσω γύρισε το κεφάλι της και μου είπε επι λέξη «Δεν δίνουμε φιλία» ? Ούτε καν πεταχτά δεν με άφησε !!!!Κεφάλι σε τοίχο!
2) Λέτε ότι η κοπέλα ασχολείστε με την γύρω περιοχή ..... Με τίποτα όμως !!! Κεφάλι σε τοίχο! Για την ακρίβεια όταν της είπα αν μπορεί να φιλήσει ποιο κάτω , μαντέψτε ποια ήταν η απάντηση Κεφάλι σε τοίχο!
3) Αρκετοί μιλήσατε για γλειφομουνι . Της είπα να κάνουμε 69 μπας και κα..λωσω ...γιατί για να είμαι και δίκαιος το μουνακι της είναι καλοφτιαγμένο , αλλά μαντέψτε τι μου είπε επι λέξη ? «Δεν με βολεύει το 69»ΜαλακίαΚεφάλι σε τοίχο!
4)Λέτε ότι η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει .. Απλά δεν το σχολιάζω καν
5) Για σεξ ούτε λόγος . Ναι η Σαντρα είναι όντως πανέμορφη αλλά αν ένα θυληκο δεν σε αφήνει καλά καλά να την ακουμπήσεις πως να λειτουργήσεις ?
6) Προφανώς ούτε καν έχυσα
7) Μου αρέσει που μου ρώταγε γιατί μου έπεφτε και τι κάνει λάθος . Της είπα ότι ενώ είναι όμορφη δεν μπορώ να λειτουργήσω διότι δεν κάνει το προγραμμα που αναγράφεται . Και η «αποστομωτική» απάντηση της : Λόγω κορονοϊού δεν κάνει ότι έκανε παλαιότεραΝαι!Κεφάλι σε τοίχο! Ναι! Σοβαρά τώρα ? Αν όντως φοβάσαι τότε δεν κανείς αυτή την δουλειά και κάθεσαι σπίτι σου η έστω ασχολησου με κάτι άλλο ποιο ακίνδυνο
8) Αφού τον έπαιξα μπας και χύσω αλλά όπως είπα δεν , κάναμε ντους και την ώρα που ντυνόμασταν μου το έπαιζε ευγενική και κοινωνική ρωτώντας με περί ανέμων και υδάτων . Να ναι καλά Προσκύνημα
Δεν είχα σκοπό να γράψω, και γενικά αν δείτε τις κριτικές μου ποτέ δεν έχω γράψει με αυτό το ύφος αλλά όπως και να το κάνουμε δεν χονευετε να συνειδητοποιείς ότι πέταξες 160 ευρώ σε ένα τέτοιο κομοδίνο την στιγμή που άλλες κοπέλες και από το συγκεκριμένο γραφείο και από αλλά γραφεία και κάποιες ανεξάρτητες ενώ δεν έχουν ταρίφα τα 160€ έχουν αποδειχτεί διαμάντια . Καλώς η κακώς το άθλημα των call girl είναι ένα ακριβό χόμπι , Ωστόσο όταν κανείς επιτυχημένα ραντεβού λες χαλάλι. Στο συγκεκριμένο γραφείο η Βανέσα , η Φραντζέσκα και η Μιλενα που ήταν στα 150 τίμησαν και το τελευταίο ευρώ της δουλειάς τους . Ενώ η κυρία ενώ είναι στα 160 αποδείχτηκε άνθρακας .
Συμπέρασμα : ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ
Υ.Γ. Επειδή έχω παρατηρήσει ότι όταν γράφετε κάτι διαφορετικό πολλές φορές γράφονται από κάτω διάφορες αντιφάσεις του στυλ «Μόνο σε εσένα δεν άρεσε» , η το πάτε σε άλλο επίπεδο και βρίζετε .Η ως δια μαγείας γράφονται στο καπάκι άλλες δυο τρεις κριτικές στις οποίες τονίζεται το ποσό εξαιρετική είναι κάποια , Η μπορεί να πείτε ότι την διαβάλω .. Λοιπόν κάντε ότι θέλετε . Μην και δεν δω να υπάρχουν τουλάχιστον καμία δεκαριά -εικοσαριά σχόλια με δικαιολογίες η με βρισιές γιατί θα παρεξηγηθώ Μαλακία
Τέλος το ηθικό δίδαγμα που έμαθα από την συνάντηση μου με την Σαντρα είναι : Άκου - Διάβασε - Σκέψου - Κάνε την τελική επιλογή σου χωρίς να επηρεάζεσαι το οποίο ισχύει για οποιαδήποτε κοπέλα πρόκειται να συναντήσω και αν συναντήσω στο μέλλον είτε από το συγκεκριμένο γραφείο , είτε γενικά από τον χώρο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
7.953
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chicharito, Kikko, paparotriftoulas και 44 άλλα μέλη

Σχόλια

22 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2020
τα λεφτα γιατι τα εδωσες?? πολυ κακως ο μαγος κανονικα πρπει να σ ξηγηθει με δωρεαν επομενο ραντεβου αν θελει να εχει καλη φημη


εδω δεν αγοραζουμε προιον με αποδειξη εδω παιρνουμε υπηρεσιες και ο πελατης ωφειλει να περναει παντα καλα

αρα επιβαλλεται να σε καλεσει και να σ κανει δωρο το επομενο ραντεβου αλλιως ειναι φαουλ

περιμενω να δω τι θα γινει και να μας ενημερωσεις την αντιδραση του γραφειου
PW
pussy wagon
01 Οκτωβρίου, 2020
Οταν περιγυροι/πελατες/νταβαδες-χορηγοι τους καλλιεργουνε την πεποιθηση πως ειναι κατι παραπανω απο αυτο που ειναι,κοινως πουτανες,εκει αρχιζουν τα περιεργα.Κακως εδωσες πληρες ποσο και δεν εκανες live θεμα στο γραφειο που την νοικιαζει.
P
Pussybuster98
01 Οκτωβρίου, 2020
Είναι αλήθεια ότι η Σάντρα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην συμπεριφορά της.
Η απόδοση όμως παραμένει σταθερή.
Πάντως εμφανισιακά το κορίτσι είναι premier league case και ενδεχομένως αυτό να παίζει ρόλο όπως και το γεγονός ότι είναι πολύ νεαρή.
Ακολουθεί συνάντηση ... και ενημέρωση.
01 Οκτωβρίου, 2020
Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη άντε και η αλήθεια κάποια στιγμή θα βγει φαίνεται είναι πολλά τα φράγκα οπότε περισσότεροι οι προμοτορες.
Μην διαβάζετε κριτικές παληκάρια μόνο αυθεντικές μαρτυρίες από άτομα που εμπιστεύεστε πραγματικά και γνωρίζετε ότι δεν θα σάς κοροϊδέψουν είναι κρίμα να σκας τόσα φράγκα και να περνάς τόσο χάλια αλήθεια το γραφείο που είναι τι λέει όλα καλά?
01 Οκτωβρίου, 2020
Wagon και pussybuster δεν έχετε άδικο , κακώς έδωσα το ενοίκιο ωστόσο ο σκοπός είναι να μην φας την φόλα , αν την φας όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Annapurna κανένας δεν αμφισβήτησε ότι ότι η Σαντρα είναι πανέμορφη και αψεγάδιαστη , παρόλα αυτά τι νόημα έχει αν είναι κομοδίνο ? Ο σκοπός είναι να είναι και εντάξει στο προγραμμα της διαφορετικά δεν θα λειτουργήσεις .
ramada όπως τα λες φίλε , όπως είπα πρέπει να αποφασίζεις χωρίς να επηρεάζεσαι , στην περίπτωση της Σαντρας εγώ την έπαθα , δεν πειράζει από τα λάθη μας μαθαίνουμε
01 Οκτωβρίου, 2020
Δεν με εκπλησει η κριτικη....δεν ξερω αν η κοπελα λογω πολλων high rated κριτικων την ειδε...αλλα οκ ο καθενας ελεγχει τα λεφτα του κ τα γουστα του..φυσικα.. παμε παρακατω....
01 Οκτωβρίου, 2020
Και σαν Κέλλυ τα ίδια έκανε, ο απότομος τρόπος προς πελάτη δεν είναι ωραίο, σαν να δείχνει ότι χάρη σου έκανα και ήρθα, έπρεπε να την διώχνεις φίλε, αν η αρχή δεν ήταν ωραία, ούτε η συνέχεια θα έβγαινε....κρίμα που το έζησες! Το έχω περάσει και είναι πολύ αντη _καυλοτικο ,ξενέρωσα φουλ
01 Οκτωβρίου, 2020
Την ιδια εμπειρια πανω κατω ειχα και γω με τη κομοδινο κουκλα.
Δε μπηκα καν στο κοπο να γραψω κριτικη ..ξενερα και μονο που το θυμαμαι
01 Οκτωβρίου, 2020
Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις.Όσες έχω πάρει από το γραφείο αποδείχτηκαν τέτοιες.Τελικά ο μάγος έχει πολλούς φίλους εδώ μέσα πού του κάνουν τη καρδιά....Χμμμ;
01 Οκτωβρίου, 2020
Απαράδεκτο φίλε big shak .Τα έχω δει και εγώ και σε ανεξάρτητες και γραφεία .Στα λεφτά όμως πρώτες .....Σε καταλαβαίνω Δυστυχως δεν αλλάζει (σου εύχομαι το καλύτερο ).Να είσαι καλά για την κριτική (Ειπαμε στα λεφτά πρώτες και να σε ξενερώσουν ...)
22 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3