Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 14 10
Call-Girls
57586
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
συνεννόηση με το γραφείο τελευταία στιγμή και σε μισή ωρίτσα κτυπάει το κορίτσι την πόρτα του σπιτιού μου..
απλά ντυμένη με μία παντελόνα που έδενε πίσω στον λαιμό και σακάκι . βαμμένη διακριτικά .
ότι βλέπετε θα αντικρίσετε, όλα στο φυσικό τους και χωρίς μπογιές.
ωραίο χαμόγελο και μάτια ψιλοσχιστά .
όμορφη κοπέλα.
πέρασε στον χώρο μου και μου ζήτησε νεράκι. κάτσαμε για δυο κουβεντούλες και πέσανε τα πρώτα φιλιά.
πέρασε για μπάνιο και επέστρεψε με την πετσέτα.. κορμάκι όμορφο είναι στην αρχή της χαλάρωσης, σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει τζιμ. μην σκεφτεί κάποιος κάτι αντιαισθητικό.όλα στην θέση τους και όλα φυσικά.
την περιποιήθηκα για αρκετή ώρα και μπρος και πίσω, εκείνη χάιδευε το κορμάκι της, έπαιζε με τα βυζάκια της, χάιδευε το μαλάκια της όση ώρα ασχολούμουν μαζί της.
η ρόγα κάγκελο είχε γίνει του κοριτσιού μας. πιπίλισμα και πάλι πιπίλισμα.
αλλάζουμε στάση και άρχισε να μου τον γλύφει, καλά ήταν, μην φανταστείτε αμυγδαλές αλλά οκ , ούτε τα δίδυμα δεν παραπονέθηκαν.
Πέρασμα ελαστικών βροχής και είσοδο στο υγρό αλλά συνάμα στενό μουνάκι της.
σε αφήνει να οδηγείς και ακολουθεί χωρίς μα και μου.
τελείωσα μέσα της μετά από τρεις αλλαγές στάσεων.
μπανάκι ξανά και καναπέ για τον πολύ λίγο χρόνο που μας απέμεινε.
μια καλή συνάντηση, με όμορφη φυσικότατη κοπέλα , δεν μου φάνηκε να είναι του χώρου , μπορεί και να την ξανάβλεπα.
απλά ντυμένη με μία παντελόνα που έδενε πίσω στον λαιμό και σακάκι . βαμμένη διακριτικά .
ότι βλέπετε θα αντικρίσετε, όλα στο φυσικό τους και χωρίς μπογιές.
ωραίο χαμόγελο και μάτια ψιλοσχιστά .
όμορφη κοπέλα.
πέρασε στον χώρο μου και μου ζήτησε νεράκι. κάτσαμε για δυο κουβεντούλες και πέσανε τα πρώτα φιλιά.
πέρασε για μπάνιο και επέστρεψε με την πετσέτα.. κορμάκι όμορφο είναι στην αρχή της χαλάρωσης, σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει τζιμ. μην σκεφτεί κάποιος κάτι αντιαισθητικό.όλα στην θέση τους και όλα φυσικά.
την περιποιήθηκα για αρκετή ώρα και μπρος και πίσω, εκείνη χάιδευε το κορμάκι της, έπαιζε με τα βυζάκια της, χάιδευε το μαλάκια της όση ώρα ασχολούμουν μαζί της.
η ρόγα κάγκελο είχε γίνει του κοριτσιού μας. πιπίλισμα και πάλι πιπίλισμα.
αλλάζουμε στάση και άρχισε να μου τον γλύφει, καλά ήταν, μην φανταστείτε αμυγδαλές αλλά οκ , ούτε τα δίδυμα δεν παραπονέθηκαν.
Πέρασμα ελαστικών βροχής και είσοδο στο υγρό αλλά συνάμα στενό μουνάκι της.
σε αφήνει να οδηγείς και ακολουθεί χωρίς μα και μου.
τελείωσα μέσα της μετά από τρεις αλλαγές στάσεων.
μπανάκι ξανά και καναπέ για τον πολύ λίγο χρόνο που μας απέμεινε.
μια καλή συνάντηση, με όμορφη φυσικότατη κοπέλα , δεν μου φάνηκε να είναι του χώρου , μπορεί και να την ξανάβλεπα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή