Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 50 10
Call-Girls
139872
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με έπιασε πάλι η φαγούρα για πήδημα και έστειλα για Μπελα αλλά που να τη βρεις αυτή θες δύο μέρες πριν και εγώ έχω λίγο χρόνο γιατί πάω σκαστος.Ρωτησα τι άλλο παίζει στην ώρα που έχω κενό και μπραβο στη Καίτη που μου πρότεινε την Dia και τα είδα όλα.Εχει και αληθινη φωτογραφία μέσα που βοηθάει και βλέπουμε τι θα έρθει.Η γκόμενα είναι classic και γουσταρα τρέλα το τύπο της.Βυζι μικρό με ρώγες που ερεθίζονται για πλάκα.Δεν έχει το face της τσοντας με βυζάρες και σιλικόνες αλλά αυτή η φάση όταν είναι αματουρι και με το που ξεκινάμε υγραινεται με τρελαίνει.Οποιος ψάχνει για πιασίματα και γεμάτη γυναίκα κοιτάει αλλού.Εδω πάνε μοντελακηδες και πιπινοκυνηγοι που μας γεμίζει αυτό το νεανικό αθώο κορμί όταν κάθεται δίπλα μας και πόσο μάλλον όταν έχουμε τη δυνατότητα να το πάρουμε σε ότι στάση υπάρχει.Στο τσιμπούκι το έχει το έργο τον βάζει μέσα και με τη γλώσσα κάνει παιχνίδι.Στα γαμησιατικα έδωσε ρέστα με αντοχή στην περίσταση.Τη ντουφέκια την έριξα στο στόμα όπου πήρε όλο το χυμό.Δευτερη δεν έπαιξε προτιμησα ένα τσιμπούκι ακόμη και μασάζ.Συνεπως αξίζει το πιπινι οι μοντελακηδες πρέπει να το πάρουν.Τα φράγκα τα έδωσα μπροστά δε τα ζητησε έδωσα είκοσι ακόμη για τη ντουφέκια στο στόμα.Ελπιζω να βοηθησα.Καιτη ευχάριστω που μου τη πρότεινες.Οσοι θέλουν μπαμπατσικες σιλικόνες τσόντες όχι.Οσοι θέλουν natural πιπινι μοντελακια εδώ ναι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό