Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 47 10
Call-Girls
111568
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σοφία _Φραντσεσκα ότι ονειρευόμουν τόσο καιρό! Βλέποντας φωτογραφίες κοριτσιών κάθε μέρα ο Μάγος με είχε στην πρίζα! Έχω να κάνω ντουο από εποχή Ντίβα! Το ντουο να πετύχει θέλει τα κορίτσια μεταξύ τους να έχουν τέλεια σχέση Αλλιός φόλα! Όπως έχω δηλώσει η Σοφία είναι αδυναμία μου από παλιά, με απλά λόγια την βρίσκω μαζί της, την τελευταία φορά πού την είδα μιλήσαμε για Φραντσεσκα! Χτυπάει η πόρτα, χτυπάει και η καρδιά μου...λέω αυτό το ντουο το θέλω να πετύχει! Μπαίνει η Σοφία πρώτη, φιλιά, αγκαλίτσες, να σου συστήσω το μωρό μου λέει ( τελευταία κάνουμε πολύ σεξ μαζί) και κάπως έτσι έσπασε λίγο η αμηχανία με Φραντσεσκα! Η Φραντσεσκα λοιπόν είναι ένα μικρό, γλυκό κορίτσι, αδύνατη, με φοβερή κολάρα!Με πολύ απαλό ωραίο δέρμα ( τα βλέπω αυτά) είναι γλυκιά σαν γυναίκα με ωραίο χιούμορ που σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα από την αρχή! Είπαμε λίγο τα δικά μας και λέει η Σοφία ώρα για μπάνιο, μπαίνουν η δύο τους μαζί και αρχίζουν κάνουν μπάνιο η μία την άλλη και κάνουν και πλάκες, δεν ήθελα πολύ, μόνο με την εικόνα τρελάθηκα! Ήρθαν στο κρεβάτι και αρχίζουν να φιλιούνται μεταξύ τους σαν ερωτευμένο ζευγάρι! Μετά με φυλάνε εμένα...Και η δύο μαζί, αυτό δεν το έχω ξανακάνει ομόλογο!! Πολύ καυλα η στιγμή! Η μια να κάνει στοματικό η άλλη να με φιλάει, μετά στοματικό και η δύο...ότι ποιο καυλα!! Λέω στην Σοφία ανέβα δεν αντέχω...Όχι λέει τώρα θα κάνεις σεξ με την φιλοξενούμενη μας...Ανέβηκε η Φραντσεσκα και η Σοφία την φύλαγε στόμα, λαιμό, βυζια!Δεν άντεξα και πολύ και ήρθε ο πρώτος γύρος!μπάνιο, κουβέντα πού μου αρέσει πάντα, γιατί όταν είσαι φιλικός τα κορίτσια αποδίδουν καλύτερα και όχι σαν ρομπότ! Ξανά παιχνίδι, η Σοφία να γλύφει την Φραντσεσκα και εγώ Σοφία, τρενάκι όπως λέει ο Μάγος, ήθελα να μπω στον κολο της Σοφίας, λέω δεν μου γλυτώνεις, αυτή να γλύφει την Φραντσεσκα και εγώ να γαμησω κολο!!! Πέρασα ένα τέλειο ραντεβού που θα το θυμάμαι, έχω κάνει από παλιά ντουο Σοφία _Ηρα Σοφία _Σαμανθα ,σαν αυτό δεν ήταν, η χημεία τους είναι φοβερή, κάνουν τα πάντα να περάσεις καλά εσύ αλλά και αυτές! Την κριτική την γράφω εδώ μιας και για Σοφία έχω γράψει, για βαθμολογία τόσο με άφησε το σύστημα, και εννοείτε θα έβαζα παραπάνω! Είμαι 57 δεν μου ταιριάζουν τα ακροβατικά ούτε μπορώ να κάνω πλέον, έρχομαι από Θεσσαλονίκη οπότε μπορώ να περάσω λίγο καλά, έχω βρει λιμάνι στο Μαγικό γραφείο! Η Φραντσεσκα ένα καταπληκτικό κορίτσι, γι'αυτούς που γράψανε για τα βυζια της για μένα είναι λάθος, είναι μικρά και πολύ ωραία, και όμως από αυτό που γράψανε μερική κάνανε την κοπέλα να θέλει να κάνει πλαστική! Το φυσικό είναι πολύ καλύτερο , Όσο για Σοφία να είχαν τα μικρά το σώμα της, την διάθεση της για σεξ ,και κάθε φορά που θέλω κωλαράκι πάντα ζορίζομαι να μπω, το προτιμώ από πηγάδι πού έχω συναντήσει! Ευχαριστώ την ευγενική τηλεφωνήτρια που πάντα με εξυπηρετεί! Τον Μάγο πού δεν μας χαλάει χατίρια αυτά από εμπειρία μου, να περνάτε καλά! Να έχεις Ευγενία στα κορίτσια για να στο ανταποδίδουν!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
310€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2020
εισαι θεος . σε προσκυναω . την επομενη φορα να παρεις Τριο Σοφια-Αριανα-Φραντσέσκα
giorgosman1
16 Σεπτεμβρίου, 2020
α) Ὡραῖος, τύπε! β) Καλά τά'πες γιά τὰ βυζιά καί τὶς πλαστικές!
hornyasfuck
16 Σεπτεμβρίου, 2020
ωραίος ο συναγωνιστής!!! να περνάς πάντα έτσι!!
doc_lin
16 Σεπτεμβρίου, 2020
ρε συ,γαμω το φελεκι μου,γιατι δεν γαμισες την σουφρα της φραντσεσκας?ροζ,σφιχτο και καθαροτατο σουφρακι και δεν το τιμησες?
F
FRANK63
16 Σεπτεμβρίου, 2020
Frank63 άλλη φορά φίλε μου, εδώ θα είναι...το ίδιο έχει και η Σοφία, απλός ποιό δουλεμένο η Φραντσεσκα
Dragon18
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5