Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 10 10
Call-Girls
22937
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Το ραντεβού να πω ήταν duo με τη masha που αρχικά η masha μου την πρότεινε επειδή μου είπε είναι φίλες και τη ξέρει πολύ καλά στη δουλειά της.
Επειδή βέβαια για τη μάσα έχω γράψει στο παρελθόν ,δε χρειάζεται να επαναλάβω πως πέρνας μαζί της,είναι εγγύηση το κορίτσι αυτό, θα αναφέρω καθαρά εδώ τη φίλη της ,την Λόλα.
Λόλα, σωματότυπο Μασάς, δηλαδή αδυνατουλα,αθλητικό,προσεγμένο,με βυζάκι καλοσχηματισμένο όμως και μουνακι στενουλι.
Ρογα σταφυλακι
Άκρα ,δαχτυλακια,πατουσακια, δελεαστικά,κόκκινα κάτω και κοντά νυχακια πάνω κάτω, ήρθε ντυμένη με ένα φόρεμα κολλητό μαύρο δερμάτινο με ένα φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω,που με το που την έβλεπες σου φώναζε, κατέβασε το σε παρακαλώ πολύ...
Στη φατσούλα της είναι 'Σοβαρή', αυτό μου έβγαλε το ύφος της και το στυλακι της, στο κρεβάτι όμως είναι μέσα στη πλάκα και ένα πολύ καλό πουτανακι.
Αν την έχεις αυτή τη γκόμενα για σχέση,είναι αυτό που λέμε έξω κύρια μέσα πουτανα!
Στο πρόγραμμα της ήταν πολύ καλή,από την αρχή ως το τέλος.
Στη πίπα περνάει από παντού,ειδικά με τη μάσα που ήταν εκεί που της έλεγε τη να κάνει,είχα τρελαθεί.
Πολύ ωραίο ύφος όσο σε πιπωνει αλλά και όσο τρως το μουνακι της.
Το γάμησα πολύ λίγο αργά,πάρα πολύ όμως βαθιά και γρήγορα.
Αντέχει και κοντρολαρει και τις δύο ταχύτητες.
Υ.Γ γουσταρα πολύ που ήθελε να γαμηθει με τα σανδαλια στιλέτο φορεμένα!
Επειδή βέβαια για τη μάσα έχω γράψει στο παρελθόν ,δε χρειάζεται να επαναλάβω πως πέρνας μαζί της,είναι εγγύηση το κορίτσι αυτό, θα αναφέρω καθαρά εδώ τη φίλη της ,την Λόλα.
Λόλα, σωματότυπο Μασάς, δηλαδή αδυνατουλα,αθλητικό,προσεγμένο,με βυζάκι καλοσχηματισμένο όμως και μουνακι στενουλι.
Ρογα σταφυλακι
Άκρα ,δαχτυλακια,πατουσακια, δελεαστικά,κόκκινα κάτω και κοντά νυχακια πάνω κάτω, ήρθε ντυμένη με ένα φόρεμα κολλητό μαύρο δερμάτινο με ένα φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω,που με το που την έβλεπες σου φώναζε, κατέβασε το σε παρακαλώ πολύ...
Στη φατσούλα της είναι 'Σοβαρή', αυτό μου έβγαλε το ύφος της και το στυλακι της, στο κρεβάτι όμως είναι μέσα στη πλάκα και ένα πολύ καλό πουτανακι.
Αν την έχεις αυτή τη γκόμενα για σχέση,είναι αυτό που λέμε έξω κύρια μέσα πουτανα!
Στο πρόγραμμα της ήταν πολύ καλή,από την αρχή ως το τέλος.
Στη πίπα περνάει από παντού,ειδικά με τη μάσα που ήταν εκεί που της έλεγε τη να κάνει,είχα τρελαθεί.
Πολύ ωραίο ύφος όσο σε πιπωνει αλλά και όσο τρως το μουνακι της.
Το γάμησα πολύ λίγο αργά,πάρα πολύ όμως βαθιά και γρήγορα.
Αντέχει και κοντρολαρει και τις δύο ταχύτητες.
Υ.Γ γουσταρα πολύ που ήθελε να γαμηθει με τα σανδαλια στιλέτο φορεμένα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 14, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή