Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με τη Νικολίνα επίτελους. Να σας ευχαριστήσω όλους που δεν την προτιμήσατε εκείνη την ημέρα και κατάφερα να συναντηθώ μαζί της. Συνεννόηση με τον γραφείο εύκολη και γρήγορη. Πηγαίνω στο γνωστό ξενοδοχείο, χτυπάω την πόρτα και βλέπω ένα όμορφο κοριτσάκι, κοντό, με όμορφα ματάκια. Το σώμα της δεν είναι αυτό στις φωτογραφίες. Η Νικολίνα το έφαγε το φαγάκι της στην καραντίνα. Δεν λέω ότι είναι χοντρή για να μην παρεξηγηθώ, απλά δεν είναι η λεπτή κοπέλα των φωτογραφιών. Φυσικά το κορίτσι είναι πολύ όμορφη και πολύ επικοινωνιακή.

Μπανάκι από πλευράς μου και ξεκίνημα με ένα ωραίο αισθησιακό χορό και κατέβασμα στον φίλο που έχει γίνει τούρμπο βλέποντας ο όμορφο στρογγυλό κωλαράκι της και την ρουζουλί τρυπούλα της. Αρχίζει μια πίπα με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής και φτυσίματα. Την ξαπλώνω και καθώς είμαι από πάνω της με το πουλί στο στόμα, αρχίζω και παίζω με το όμορφο μουνάκι της. Αυτή αρχίζει τους αναστεναγμούς, ψεύτικοι ή όχι σκασίλα μου πραγματικά και εν συνεχεία κατεβαίνω να του δώσω μερικά φιλάκια.

Πέρασμα λάστιχου και αρχίζω το κοπάνημα. Μια χαρά άντεξε και πιστεύω την άκουσε ο όροφος. Επαναλαμβάνω, ψεύτικο ή όχι, σκασίλα μου. Το τελείωμα ήρθε στα μικρά όμορφα βυζάκια της, ύστερα από δική της παρότρυνση. Να αναφέρω εδώ ότι τόσο καυλώμένες ρώγες αλήθεια δεν έχω ξαναδει.

Συμπερασματικά ένα όμορφο κοριτσάκι που γουστάρει αυτό που κάνει και το δείχνει. Και ομιλητική και καυλιάρα. Σίγουρα θα την επισκεφτώ ξανά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
294
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 scarecrow90, mancunian1986, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού