Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 17 10
Call-Girls
24833
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μπορω να πω οτι ημουνα πολυ τυχερος , γιατι ενω ελειπαν την ημερα που πηρα Νικολ και Αντζυ , ζητησα μονος μου την Μονικα , ορμωμενος απο τις κριτικες των συναγωνιστων , που ευτυχως σε αυτη την περιπτωση ητανε πολυ σωστες. Μελαχροινη , χειλαρες , ματαρες , σωμα καυλωσε με ολε! μπηκε μεσα αερατη στην τριχα περιποιημενη , με ενα στενο φορεμα που πεταγε η κωλαρα της και τα βυζια της βγαζανε ματια. Κουνιοτανε καυλωτικα και με κοιταγε στα ματια σαν να μου ελεγε , τυπε οσες και να εχεις γαμησει σε εχω για πλακα. Βγαλσιμο ρουχων με στριπτιζ , μπανακι και ερχεται φορωντας τα ψιλοτακουνα και το στριγκακι γιατι γουσταρει αυτα να της τα βγαζει ο αντρας. Τρελλαινεται για γλυφομουνι , οπου σου μιλαει προστυχα και βριζει. Μετα αρχιζει την Πιπαρα της με μαεστρια που εχει τα παντα. Φτυσιματα , περιποιηση παντου , με χερι και χωρις χερι , λαγνα κοιταγματα , deepthroat , ισπανικη μαλακια με πιπα , γλυψιμο πουτσοκεφαλου με την γλωσαρα της , μιλαμε για μαστορισα. Μετα σε παιρνει απο το χερι σε ξαπλωνει στο κρεββατι και σε γαμαει απο πανω σε τουλαχιστον 7 στασεις. Πολυ εμπειρη γυναικα απο πανω τα σπαει. Μετα την στηνεις στα τεσσερα οπου με θεα την κωλαρα της , σφαλιαρες , τραβηγμα μαλλιων , κρατημα των χεριων της στην πλατη για σφυροκοπημα , βρισιμο με ολα μεσα , δεν αντεχεις και πολυ και καταθετεις στις τεραστιες βυζαρες της 4+ σιλικονατες. Αραχτη χαλαρα κουβεντουλα , πολυ ανετη και γυναικα που συζητας μαζι της για τα παντα. Μονη της ερχεται ξανα κοντα σου , αρχιζει χαδια φιλια και πιπα να σε ξανακαυλωσει για την ξαναγαμησεις. Δεν θα μπω σε περαιτερω λεπτομερειες , το μονο που θα πω σαν επιλογο , η γυναικα ειναι φωτια και λαβρα , γεννημενη για αυτην την δουλεια θα μαζεψει πολυ χαρτι αν συνεχισει ετσι , μπραβο στο πρακτορειο που την εφερε , αν εδινε κωλο και δεχοταν χυσιμο στο προσωπο η στο στομα , θα ητανε κορυφαιο εργαλειο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή