Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπον ας γραψω και εγω δυο λογακια για την ΤΟΚΥΟ που λετε και εσεις...Ζεστη φουλ και οι καυλες ειχαν φτασει στ κοκκινο..Μηνυμα στο γραφειο απαναει η Νικολ μας και μετα απο κουβεντα καταληγουμε σε τρεις κοπελες..Μου λεει θα δεις φαιη και θα μεε θυμηθεις..Εκαι την θυμηθηκα μιαμιση ωρα μετα..Να δωσω τα ευσημα μυ γενικα σε ολο το τηλεφωνικο κεντρο καθως με καθοδησουν ολοι τους σωστα ξεροντας τα γουστα μου..Μπραβο παιδια..Παμε τωρα στ μωρακι..Σκαω σε γνωστο χοτελι στα νοτια πινω καφεδακι και περιμεω..Χτυπαει η πορτα ανοιγω και βλεπω ενα ξανθο μωρακι με κοκκινες πλεξουδες να με κοιταει με ενα μαυρο φορεμα και ψηοτακουνα..Μπαινει μεσα το μωρακι φιλαει λιγο μπλα μπλα και παμε στα του αγωνα..για εμφανιση δεν θα γραψω πολλα εχουν πει οι υπολοιποι..Γουσταρει να ρουφαει και φαινεται γλυφει μπαλες φτυνει αρχιδια τον παιρνει ολο μεσα δεχεται δαχτυλοσκοπηση και μπρος και λιγο πισω γουσταρει μπατσακια γενικα ειναι σε οτι φαση γουσταρεις εσυ..Εμενα γενικα οι κοκκινομαλες μου βγαζουν λιγα γουστα...Κωλαρακι ποιημα ολοστρογγυλο χωρις κυταριτιτδα κριμα που δεν το δινει..Φιλια δινε φουλ βαθια με γλωσσα και εκσπερματωση στα βυζακια της μια φορα και δευτερη μεσα στο σκουφο..Αντεει στις δυνατες στροφες τη γαμησα κανα τεταρτο και δεν εβγαλε κιχ πρα μονο κατι κραυγουλες..Στο ενδιαμεσο μιλας ανετα μαζι της σε μενα δεν καπνισε δεν ξερω αν καπνιζει...Αυτα απο μενα παιδια..Ρε φαιη δωσε κωλο να γουσταρουμε...Να γαματε καλα παιδια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν