Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 17 10
Call-Girls 24798
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Τρίτο ραντεβού μετά την δίμηνη καραντίνα της Άνοιξης και είπα να ανεβάσω κριτική. Θα ακολουθήσουν και οι άλλες δύο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γράφω για την Μόνικα γιατί είναι το τελευταίο ραντεβού.
Μου είχε αρέσει σαν γυναίκα όταν είδα τις φωτογραφίες στο site και έτσι πήρα τηλέφωνο. Πήγαινα στα κρυφά γιατί δεν είχα διαβάσει τις κριτικές των υπολοίπων. Μετά το ραντεβού τις διάβασα.
Εύκολο κλείσιμο του ραντεβού και τσουπ στο ξενοδοχείο. Στέλνω τον αριθμό του δωματίου και φρεσκαριζομαι με ένα μπανάκι(είχε και καύσωνα) και περιμένω. Χτυπάει η πόρτα και ανοίγω. Βλέπω μια εντυπωσιακή γυναίκα από το λαιμό και κάτω. Το πρόσωπο της είναι όμορφο αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Έχω Δεν και πιο ωραίες escorts.
Με το που μπαίνει στο δωμάτιο μου δίνει το χέρι της συναντιόμαστε και με φιλάει. Πηγαίνει στο κρεβάτι και αμέσως με αρπάζει και αρχίζουμε το μπαλαμούτι. Μου κατεβάζει την πετσέτα και άρχισε πίπα για λίγο. Μου λέει μην τελειώσεις, κάνω ένα ντουζ και έρχομαι. Βγαίνει από το ντουζ και ορμάει κατευθείαν απάνω μου. Άρχισε να με φιλάει και εγώ χουφτωνα την κωλαρα της. Σιγά σιγά κατέβηκε προς τα κάτω και άρχισε την πίπα. Είχα γίνει ντουρος. Την γυρνάω και ανεβαίνω από πάνω της και αμέσως ορμιξα στα βυζια της. Άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είναι μέγας βυζολαγνος. Τα ευχαριστήθηκα. Φοράω το σκουφάκι και μπουκαρω. Γαμηθηκαμε για λίγο και η Μόνικα με γυρνάει και ανεβαίνει από πάνω μου. Άρχισε το χοροπηδηχτο. Πολύ καλή σε αυτήν την στάση. Το ξέρει το έργο. Έτσι τελείωσα. Ντουζάκι και από τους δύο και λογο μπλα μπλα. Ύστερα από λίγο άρχισα το χουφτωμα και τα φιλιά. Ανταποκρίθηκε αμέσως. Καλό μπαλαμουτι έπεσε. Νόμιζα ότι θα γίνει gfe φάση,αλλά τελικά με σηκώνει και άρχισε την πίπα. Ύστερα απο λίγο την σταματάω και την πάω στην πολυθρόνα που είχε το δωμάτιο και κάθομαι και την έβαλα να γονατίσει και να μου παίρνει μια υπέροχη πίπα. Της ζητάω την καποτα μου την φοράει και ανεβαίνει και αρχίζει το ματς. Μετά την πηγαίνω στο κρεβάτι την στήνω στα 4 και αρχίζω αμέσως το σφυροκόπημα. Αντέχει. Έτσι κόντευε να τελειώσω τον βγάζω και της τα ριχνω στην πλάτη.
Ντουζάκι και από τους δύο, της δίνω χρήματα, φιλιομαστε και φεύγει.
Αυτά έγιναν με την Μόνικα. Εμένα μου έβγαλε πολύ pse και γούσταρα αρκετά. Δείχνει ότι το ξέρει το σπορ και ότι μπορεί να παίξει πολύ καλή μπαλίτσα!!!
Καλό φθινόπωρο να έχουμε, με υγεία και πολλά και καλά γαμισια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.278
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, Constantinos27 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού