Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 161165
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
H Rebecca μου είχε κάνει απίστευτη εντύπωση την πρώτη φορά που την είδα - βλέπε και πρώτη κριτική. Επομένως ήθελα να την ξανασυναντήσω. Η δεύτερη φορά ήταν και επική. Συναντιόμαστε σε airbnb σπίτι που είχα νοικιάσει με φίλο μου που πήρε την Melison και έπαθε την πλάκα της ζωής του. Anyway.. έρχονται και οι δύο, εγώ χαλαρός όλο το μεσημέρι / απόγευμα είχα αράξει στην πισίνα και πλατσούριζα, είχα φάει και efood - ήμουν σε άδεια ακόμα από τη δουλειά. Με κοιτάζει η Rebecca καλά καλά και της λέω "we have met before" και μου λέει "I remember you". Ναι καλά, σκέφτηκα από μέσα μου, απλά με κοίταζε πρόστυχα και κάνει ότι με θυμάται. Ωστόσο μετά μου έλεγε για τον γάτο μου και το ενυδρείο μου. Για φαντάσου!!! Με θυμάται. Κουλ, θα με συμπάθησε και θα πέρασε ωραία μαζί μου. Πάμε στο δωμάτιο λοιπόν....

Αφού έκανε ντουζ ερχεται γυμνή με την πετσέτα μόνο. Αρχίζει τα φιλιά στο στόμα με γλώσσα και έμεινα μαλάκας!!! Από κριτικές από ό,τι βλέπω είναι κάτι που δεν το κάνει και στην πρώτη μας συνάντηση μου είχε δώσει μόνο 2-3 πεταχτά με τα χείλη θεόκλειστα. Τώρα με πέθανε στα γλωσσόφιλα... όλη τη μιάμιση ώρα που την είχα. Και γαμώ!!

Πιπάρα, ισπανικό, ξεκινάει σεξ... στα highlights, να πω ότι την γάμησα και στην πισίνα απέξω καρεκλάτο, και στο ντουζ όρθια και σε όλο το σπίτι ενώ οι άλλοι δύο ήταν κλεισμένοι στο δωμάτιο. Έδωσε ρέστα πραγματικά η Rebecca, την έχυσα στο στόμα και στο πρόσωπο και δε ζήτησε ποτέ το έξτρα. Δεύτερο γύρο είχαμε και χτυπάει το τέλος χρόνου. "I am not going anywhere" μου λέει και περιμένει άλλα 7-8 λεπτά να τελειώσω δεύτερη φορά. Θεά η κοπέλα... έρωτας και πορνοστάρ μαζί. Μου έδωσε και το ίνσταγκράμ της όταν της το ζήτησα, έχει 90 κάτι χιλιάδες followers ενώ ακολουθεί δύο εκατοντάδες και κάτι μόνο, οπότε δεν ασχολήθηκα να στείλω μήνυμα ποτέ ούτε και θα στείλω.

Εν κατακλείδι, είδα ότι αν κάποιος χτίσει οικειότητα μαζί της με δεύτερη συνάντηση και τύχει να τον συμπαθεί ή να τον γουστάρει, θα δώσει και τα φιλιά της. Και φιλάει υπέροχα η άτιμη. Για μένα είναι must να την δοκιμάσει οποιοσδήποτε. Ας είναι πειραγμένα πολύ τα χείλη της και ας ενοχλεί κάποιους, το κορίτσι γουστάρει πολύ τη δουλειά της και θα τους ικανοποιήσει όλους, αυτό μου έδωσε να καταλάβω.

Αυτά από μένα, μέχρι την επόμενη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, geroksouras, andronikos3 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2020
Δεν μας δίνεις και εμάς ρε μύστη το insta να δούμε το μοντέλο?
06 Σεπτεμβρίου, 2020
Πειτε και για τη mellison!
08 Σεπτεμβρίου, 2020
Εχω γράψει κριτική για Melison προτεινετε για σκληρο γαμησι αλλά δεν μιλα πολύ και δεν παίρνει πρωτοβουλίες
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3