Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Call-Girls 5192
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν ξέρω από που τελικά κατάγεται η Τούνη (μάλλον από Ρουμανία) αλλά μια συγγένεια πρέπει να υπάρχει. Ύστερα από μία σύντομη επικοινωνία με τη Νικόλ (για το θέμα της ομάδας του γραφείου που μας εξυπηρετεί θα αναφερθώ ξεχωριστά πιο κάτω) για τις νέες αφίξεις, όταν της ανέφερα ως πρώτο το όνομα της Λουΐζας μου λέει stop, δεν πας παρακάτω! Κατά συνέπεια την προκαθορισμένη ώρα η Λουΐζα ήταν στην πόρτα μου. Πρώτη εικόνα : μαλλί μακρύ, πλούσιο αλλά πλέον σπαστό όπως λέει και ο συναγωνιστής πιο κάτω στυλ Tina Turner. Κατά τα λοιπά και αφού λίγο αργότερα η Λουΐζα έμεινε όπως την γέννησε η μαμά της μπορώ να πω ότι οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν σχεδόν με ακρίβεια την πραγματικότητα. Αυτό που δεν μπορούν να «πιάσουν» είναι οι εκφράσεις του προσώπου της που σε πολλές στιγμές μου θύμιζαν την γνωστή Τουνάρα, βέβαια για το κορμί θέλει λίγους πόντους ακόμη και ίσως λίγα λιγότερα κιλά αλλά για εμένα αυτά είναι λεπτομέρειες. Το πλούσιο μαλλί που ανέφερα προηγουμένως μας δημιούργησε στην αρχή λίγα προβλήματα καθώς με μία αδέξια της κίνηση έριξε το ποτήρι με νερό (ευτυχώς!) που της είχα βάλει καταρχήν με αποτέλεσμα να μου ζητήσει σφουγγαρίστρα για να μαζέψει τα νερά, ομολογουμένως πολύ καλή νοικοκυρά!!! Με έτρωγε η περιέργεια εάν την ίδια καλή απόδοση θα είχε και στο κρεβάτι, οπότε πραγματικά θα ήταν γυναίκα για σπίτι... Αφού έκανε το φρεσκαρισματάκι της μου εμφανίζεται με κορμάκι και καλσόν-ζαρτιέρες που αφαιρέθηκαν άμεσα, δεν είμαι του συγκεκριμένου φετίχ. Σώμα όπως προείπα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, με πιασίματα μεν σφιχτό δε, στήθος μεγάλο αλλά στη θέση του και γερό πίσω σύστημα. Με μία λέξη juicy! Το δικό μου φετίχ είναι τα άκρα τα οποία ήταν πολύ περιποιημένα και τα τίμησα δεόντως. Πίπα υψηλού επιπέδου με εναλλαγές και περιποίηση ΟΛΗΣ της ευρύτερης περιοχής. Κάνει πολύ ωραία παιχνίδια με τη γλώσσα της. Της ανταπέδωσα και εγώ το πολύ ωραίο γλύψιμο που μου έκανε. Μοσχομύριζε όλο της το σώμα βανίλια, μάλιστα χωρίς υπερβολή η μυρωδιά της παρέμενε μέχρι και το πρωί στο σπίτι μου παρόλο που ήταν ανοιχτά τα παράθυρα όλο το βράδυ. Φιλιά βαθιά και πολλά τα οποία και επιζητούσε και η ίδια. Είναι αρκετά προσεκτική με την καθαριότητα και πολύ σωστά και δεν επιτρέπει δάχτυλα μπροστά ή πίσω. Στο σεξ ανταλλάξαμε πολλές στάσεις με καλύτερες στιγμές τα βαθιά καθίσματα στο cow και την φοβερή θέα στο doggy. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης η Ιωάν… εεε, λάθος η Λουΐζα ήθελα να πω είχε φοβερή ενέργεια (ευτυχώς που δε σπάσαμε τίποτα), πάθος, ήταν πολύ κοινωνική και ευχάριστη. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα.
ΥΓ1 Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ και λίγο στο στελεχιακό δυναμικό του γραφείου για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που επιδεικνύουν και να τους ευχαριστήσω προσωπικά και τον καθένα ξεχωριστά, την Άντζυ, την Νικόλ, τον Άγγελο αλλά και όσους άλλους εργάζονται στο τηλεφωνικό κέντρο και δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να μιλήσουμε, για τον σεβασμό που δείχνουν σε όλους εμάς, τους πελάτες και τα χρήματα που καταβάλλουμε, με το να προτείνουν τις ιδανικότερες επιλογές για την ικανοποίηση των κάθε είδους αναγκών μας και να αντιμετωπίζουν με ειλικρινή διάθεση για επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να ανακύπτουν σε αυτή τη διαδικασία. Μπορεί για κάποιους να φαίνεται απλό όμως εγώ, από την εμπειρία μου που έχω στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, γνωρίζω καλά ότι δεν είναι, πόσο μάλλον στην τρέχουσα συγκυρία με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε αλλά και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου χώρου.
ΥΓ2 Συγγνώμη για το μακροσκελές «άρθρο».

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, mark7772, Bartender 74 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2020
Άρχοντα συγκεντρωσου, καμια σχέση δεν έχει με Τουνη Μαλακία και πήγες να πάρεις στον λαιμό σου.
04 Σεπτεμβρίου, 2020
Φίλε Ανδρονίκε εάν δεν το κατάλαβες η παρομοίωση είναι καθ’ υπερβολήν και έγραψα καθαρά για την εκφραση του προσώπου της. Εσυ τη συνάντησες τη κοπέλα ;
B
Bonus
05 Σεπτεμβρίου, 2020
Φιλε Bonus μου αρεσε η κριτική σου και πήγα με όρεξη στην Τουνη.ωσπου να βγάλω ρούχα αποφάσισα να φύγω γιατί δεν μου άρεσε,τσάμπα η διαδρομή και το γδυσιμο.
05 Σεπτεμβρίου, 2020
Ok, πάω πάσο.
B
Bonus
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4