Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 29 10
Call-Girls 85192
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

20 Ραντεβού και 4 χρόνια στο άθλημα είπα να γράψω την πρώτη μου κριτική. (Τελικά είναι ποιο δύσκολο από οτι φανταζόμουν και αρχίζω να εκτιμώ όλους όσους μας ενημερώνουν)

Ένα σοκ το έπαθα όταν άνοιξε η πόρτα και είδα πόσο μικροσκοπική είναι. Λέω πάει αν ανεβάσω μπορεί να μου μείνει. (Τελικά άντεξε)

Ραντεβού εύκολα στο γνωστό χοτέλ που πλέον είναι prive και δεν μπορώ να κρίψω τη χαρά μου για αυτό.

Η Gabi έχει ίσως τα ωραιότερα χείλη που εχω συναντίσει σε call girl. Πολύ ωραίος συνδυασμός με τα υπόλοιπα χαρακτηριστική του προσώπου χωρίς αυτό το υπερβολικό παπιοφούσκωμα που έχουν όλες πλέον. Απορώ ποιος τους είπε οτι είναι ωραίο.

Το βυζί είναι σχεδόν ανύπαρκτο αλλά ως γνήσιος πιπινολάτρης δεν με απασχολεί και τόσο. Για αυτό το λόγο έβαλα ελαφρώς επεξεργασμένες οι φωτό.

Κωλαράκι στη θέση του αλλά και αυτό άδειο. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτά τα κιλά. Ξαναλέω εμένα μου άρεσε όλο το σύνολο αφού ξεπέρασα το σοκ της πρώτης ματιάς.

Στα του αγώνα:

Στην αρχή ήταν αρκετή ώρα στο κινητό και όσο έκανα μπάνιο και φαινόταν να μην έχει κέφια. Κάποια στιγμή ήρθε και μέσα να βεβαιωθεί ότι τον έπλυνα καλά. Μετά μου έδωσε και το listering. Τελειώνω το ντουζ παω ξαπλώνω και συνεχίζει να ειναι για 1 λεπτό ακόμα στο κινητό αλλα την άφησα γιατί ξέρω οτι αν στραβώσει απο την αρχή δεν θα περάσω καλά. Ζήτησα να κλείσει τα φώτα και ακουσα το πρώτο μπλιετ. Πριν με ακουμπήσει βαζει τζελ. Λεω ΟΚ. Παει στο κάτω μέρος του κρεβατιού με τουπε και μου ανοιγει τα πόδια. Κάνω ενα ροκάνισμα και την τραβαω πανω αποτομα και ξεκιναω τα φιλιά, σε ενα δευτερόλεπτο εγινε απο ξυνη γατουλα και δωσε φιλια με γλώσσα και παρε δαγκώματα στα χείλη και παρε κραβγούλες και αγκαλίες κλπ. Μη μακριγωρώ πήρε μπρος για τα καλά.

Στο γλυφομούνι δεν ανταποκρίνεται τοσο, μπορει να φταιω και γω γιατι χωρίς δάκτυλα (Δεν αφήνει) δεν το έχω τόσο.

Πίπα μου έχουν κάνει καλύτερες ΑΛΛΑ οταν σε καρφώνει με αυτες τις ματάρες και ξεκιναει το γλυψιμο με το piercing (δεν το είχα δει ως τοτε και ειχα ξεχασει πως ειχε αναφερθει εδώ), ήθελα να χύσω επιτόπου. Σάλιωμα και ρούφηγμα γυρω γύρω κλπ. Στο deep δυσκολευεται.

Στο γαμήσι δεν είπε όχι σε τίποτα και γενικά κατάλαβα οτι της αρέσει να γαμιέται δεν ανέβασα πάρα πολύ αλλά στα τελειώματα δεν δυσανασχέτησε καθόλου ίσα ίσα είχε καλή συμμετοχή με κραυγούλες σπρωξίματα πιάσιμο χεριών και γενικά ωραίες αντιδράσεις.

Στο τέλος του δεύτερου γύρου ήθελε αγκαλίτσες μωρεεεε. Αχου τοοοο.

Για μέσα είναι στα TOP 2 ραντεβού μαζί με την Yulia του ίδιου πρακτορίου πολύ παλιότερα.

ΥΓ: Ισχύει για όλες τις κοπέλες που έχω πάρει ως τώρα και όλα τα γραφεία απλά ως πρώτη κριτική το αναφέρω εδώ. Όταν τελειώνει ο πρώτος γύρος και παίζουνε κραυγούλες και γενικά παω να το πιστέψω πως είμαι με την κοπέλα μου (γενικά είμαι αγαπούλας και GFE μόνο αν δεν το καταλάβατε), με το που κάνω να φύγω από το κρεβάτι προς το μπάνιο και πολλές φορές πριν προλάβω να στρίψω όλες μα όλες οι κοπέλες από το αχ βαχ κλπ μπαίνουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε ουδετερο μουντ σε σβήνουν όλες τις προηγούμενες εκφράσεις δείχνοντας πολύ άσχημα οτι όλα είναι ενα ψέμα που λέει ο γνωστός αηδός, και αρπαζουν το κινητό με τη μια. Αυτό εμένα εκείνη τη στιγμή με προσγειώνει πολύ άσχημα στην πραγματικότητα που μέχρι εκείνη τη ώρα ήθελα να έχω ξεχάσει. Αν αντί για αυτό μου έριχνε ενα βλέμμα ώσπου να μπω στο μπάνιο και μετά ας πιάσει το κινητό δεν έχω θέμα. Είναι πλέον μια κίνηση που όλοι κάνουμε πλέον σε άβολες και κενές απο χρόνο στιγμές μας. Θα ήταν ένα άλλο ραντεβού. Ζητάω πολλά ε;

Βαθμολογία αν δεν ήμουν νέο μέλος

Εμφάνιση (πρόσωπο) - 10
Εμφάνιση (σώμα) - 7 ( Με βαση τα γενικά πρότυπα ομορφιάς δεν μπορώ να βάλω παραπάνω καθώς υστερεί και στα δύο βασικά)
Γενική συμπεριφορά - 9 (Άκουσα 2-3 μπλιέτ)
Επικοινωνία 4 - Προσπαθεί αλλα δεν ξέρει γρι αγγλικά
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 10 - Δεν τρώει χρόνο και κάνει μόνη της κίνηση για 2ο
Σχέση αξίας/κόστους - 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
54
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Myrodias, alpula, TOMCRUISE και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού