Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 23258
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σκεφτόμουν να πιω ένα Red Bull πριν τη συνάντηση , μάλλον η Rachel το ήπιε πρώτη και ήρθε με πολύ καλή διάθεση και με σκοπό να γαμηθεί δυνατά.

Εύκολη συννενόηση με το γραφείο μέσω Whatsapp και άψογη εξυπηρέτηση από τα κορίτσια στις διευκρινίσεις-απαιτήσεις μου!
Υποδέχθηκα τη Rachel στο χώρο μου λοιπόν , ωραίο κορμί με 3άρια σιλικονάτα βυζιά και ευαίσθητες ρόγες που δεν αντέχουν την πιπίλα. Αν και ο κώλος ήταν πιο τροφαντός θα μιλάγαμε για 8-9άρι. Πρόσωπο όχι τόσο του γούστου μου , σίγουρα ηλικιακά 5 χρόνια παραπάνω. Τηρήθηκε το Dress Code από το γραφείο και η κοπέλα ήρθε με πλατφόρμες και κοντό καλοκαιρινό φόρεμα όπως ζήτησα και ωραία ροζ εσώρουχα.
Ωραίο τυπάκι με χαβαλέ, συζητήσιμο.
Στα του 1ου γύρου σφού της προσέφερα κρασάκι λευκό ( δεν της αρέσει , μόνο το κόκκινο ) , την έγδυσα και ξεκίνησα να εξερευνώ το κορμί της. Έδωσα έμφαση στα βυζιά της , όπου πέρα από τις ρόγες που δεν ασχολήθηκα τόσο δεδομένης της ευαισθησίας της , τα έγλυψα πλαγειομετωπικά και τα έπαιζα με τις παλάμες μου.
Την πήρα και πήγαμε στο κρεββάτι για 69. Περιποιήθηκα το μουνάκι της και εκείνη έδωσε ρέστα με πίπα και γλείψιμο της γύρω περιοχής. Το μενού είχε Reverse cow , Cow και Doggy όπου τις τα έδωσα στο τέλος στο κώλο της και στη πλάτη.
Ντουζάκι και οι 2 , και συζήτηση στο καναπέ με χαίδεμα του κορμιού της. Μετά από λίγο κατάλαβε ότι είχα καυλώσει και μου αφαίρεσε την πετσέτα εκφράζοντας τον θαυμασμό της.
Αφού την πλάκωσα στα βαθυά γλωσσόφιλα στον καναπέ , εκείνη μου τράβαγε - χαίδευε τα αρχίδια με μανία , πράγμα που με καύλωσε πολύ. Αφού με ρώτησε τι μου αρέσει , μου έκανε μια πίπα στον καναπέ , ίσως από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει, ακούραστη με μπόλικο σάλιο και περιποίηση της γύρω περιοχής με ωραία και παιχνιδιάρική χρήση της γλώσσας ανά διαστήματα. Ξεκίνημα 2ου Γύρου με 5 λεπτά να σπομένουν στο ρολόι για το κλείσιμο του Rdv και η Rachel μου προτείνει να πάμε στο κρεβάττι... χωρίς κανένα άγχος για την ώρα ...
Την έβαλα στα 4 , και στηρίχθηκα στα μπούτια της , ξεκίνησα σταδιακά να σκάβω το μουνάκι της, μπαίνοντας όλο και πιο δυνατά μέσα της. Ίδρωσε ποτάμι η κοπέλα και στους 2 γύρους μας. Της αρέσει το γαμήσι , το αθλητικό γαμήσι .. το εκτιμά και κάνει ότι μπορεί για να περάσεις καλά και εσύ και η ίδια.
Προτείνεται σίγουρα σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει καθώς το σερβίτσιο είναι πολύ καλό και αξίζει δοκιμής.
Αν φτιάξει και μια κωλάρα ( με κάποιο μαγικό τρόπο ) θα ξαναπάρω σίγουρα.

Να γαμάτε δυνατά .. Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, chris1955, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού