Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547092
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ανέβηκα στην Αθήνα για κάτι δουλειές και είπα να στείλω μήνυμα στο Κατερινάκι. Εύκολη και γρήγορη συνεννόηση.. Πάω ξενοδοχείο κάνω ντούζακι και μετά από λίγο ακούω την πόρτα να χτυπά. Με το που την άνοιξα βλέπω μια πανέμορφη κοπέλα με ένα φορεματάκι που τόνιζε το πολύ ωραίο σώμα της. πολύ ευγενική με χαμόγελο.. Την πρόσφερα καφεδάκι μιλήσαμε λίγο για διάφορα θέματα όπου η συμμετοχή της ήτανε πολύ καλή και μετά μπήκε για μπανάκι.. Βγαίνοντας από το μπάνιο είχε φορέσει ένα υπέροχο σετ από δαντελωτά εσώρουχα ( εδώ θέλω να πω ότι όταν κλείσαμε το ραντεβού ενδιαφέρθηκε να με ρωτήσει για το τι μου αρέσει) και με το που την είδα έπαθα πλάκα..
Ο πρώτος γύρος ήτανε απλά τέλειος.. Πίπα πάρα πολύ καλή και υγρή. Το μουνάκι της μοσχομύριζε.. Ακολούθησαν 3 με 4 στάσεις και τελείωσα στο στοματάκι της όπου πήγε διακριτικά με χαμόγελο στο μπάνιο να τα φτύσει.. Στον δεύτερο γύρο δώσαμε ρέστα, η χημεία τρομερή, οι στάσεις πολλές, οι οργασμοί από την Κατερίνα πολλοί δεν ήθελα να βγω από μέσα της αλλά τελικά το τελείωμα ήρθε και πάλι και ο μήνας ξεκίνησε υπέροχα..
Η Κατερίνα με κέρδισε με την ευγένεια της , την καθαριότητα της και με την συμμετοχή της..
Τέλος θέλω να δώσω μία συμβουλή στους συναγωνιστές.. Η ευγένεια, η καθαριότητα και η σωστή συμπεριφορά προς όλες τις κοπέλες του χώρου είναι το εισιτήριο για να περάσεις καλά... να περνάτε καλά!!
Υ.Γ Κατερίνα ανέβασε φωτογραφεία με τα εσώρουχα που έβαλες στην συνάντηση μας να μας καυλώσεις!!! :)
Ο πρώτος γύρος ήτανε απλά τέλειος.. Πίπα πάρα πολύ καλή και υγρή. Το μουνάκι της μοσχομύριζε.. Ακολούθησαν 3 με 4 στάσεις και τελείωσα στο στοματάκι της όπου πήγε διακριτικά με χαμόγελο στο μπάνιο να τα φτύσει.. Στον δεύτερο γύρο δώσαμε ρέστα, η χημεία τρομερή, οι στάσεις πολλές, οι οργασμοί από την Κατερίνα πολλοί δεν ήθελα να βγω από μέσα της αλλά τελικά το τελείωμα ήρθε και πάλι και ο μήνας ξεκίνησε υπέροχα..
Η Κατερίνα με κέρδισε με την ευγένεια της , την καθαριότητα της και με την συμμετοχή της..
Τέλος θέλω να δώσω μία συμβουλή στους συναγωνιστές.. Η ευγένεια, η καθαριότητα και η σωστή συμπεριφορά προς όλες τις κοπέλες του χώρου είναι το εισιτήριο για να περάσεις καλά... να περνάτε καλά!!
Υ.Γ Κατερίνα ανέβασε φωτογραφεία με τα εσώρουχα που έβαλες στην συνάντηση μας να μας καυλώσεις!!! :)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: