Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 29 10
Call-Girls 85711
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές,
Αναζήτηση της τελευταίας στιγμής, επικοινωνία με το γραφείο και επιλογή της Gabi μεταξύ σχετικά λίγων διαθέσιμων, κυρίως λόγω του διαφαινόμενου petite / skinny σωματότυπου από τα στοιχεία του site (45 κιλά), ως μεγάλος λάτρης του είδους. Εύκολο κανόνισμα και επίσκεψη μετά από λίγο σε γνωστό ξενοδοχείο της Συγγρού.
Το δωμάτιο πολύ περιποιημένο και άνετο, μεγάλο κρεβάτι, ωραίο μπάνιο κτλ.
Η κοπελίτσα δηλώνει 23 χρονών (και πρέπει να είναι) από Ουκρανία. Είναι πραγματικά μικροσωπική, το οποίο εμένα μου αρέσει με ένα πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο με έμφαση στα καταπληκτικά πράσινα μάτια της. Πρωτάρα δηλώνει και φαίνεται. Για κάποιο λόγο ήταν από την αρχή πολύ αγχωμένη το οποίο δεν βοηθάει. Σχολαστική με την καθαριότητα, μου έδωσε αφρόλουτρο με αντισηπτικό και μου ζήτησε να χρησιμοποιήσω στοματικό διάλυμμα.
Στα του αγώνα, φιλιά με γλώσσα δεν έδωσε, φιλάκια στο στόμα δειλά, πολλά - πολλά με τα μικρά αλλά ωραία βυζάκια της δεν ήθελε και στο γλυφομούνι ήταν απαθέστατη το οποίο δεν με ξενέρωσε. Η πίπα της από την άλλη ήταν πολύ καλή με συνεχές eye contact, αισθησιακή στην αρχή και πιο έντονη στη συνέχεια. Για dt δεν το έχει.
Στο σεξ δύο στάσεις με μέτρια συμμετοχή, εγώ κάβλωνα τρελά μόνο που την έβλεπα, τόσο στο ιεραποστολικό με τις ματάρες της να σε κοιτάνε, τόσο και στο doggy με το μικροσκοπικό κωλαράκι της όπου και ήρθε το τέλος μέσα της.
Στα πολύ συν το ότι είχα ξεχάσει πως έχει έκπτωση 10€ στο incall, έδωσα 100€ στο τέλος και πήγα να φύγω και μου το θύμισε εκείνη και μου έδωσε τα ρέστα! Δείγμα του ότι είναι και πολύ ψαρωμένη βέβαια.
Επικοινωνία τα πολύ βασικά στα αγγλικά.
Γενικά συστήνεται μόνο για τους λάτρεις των skinny / petite σωματότυπων, δεδομένου ότι η κοπέλα δεν έχει ιδιαίτερο να δώσει από δική της συμμετοχή κτλ.
Καλά να περνάτε μάγκες!

ΥΓ Πήγα μαζί με φίλο που πήρε την Emma, τον βάλανε στο ίδιο ξενοδοχείο σε χάλια δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και από ότι μου είπε η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες (πολύ χειρότερη) και δεν μιλάει γρι αγγλικά, οπότε έφαγε φόλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή