Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα σας,
η σειρα μου λοιπόν να κάνω και εγώ την κριτική μου για την Λειλα. Η συναντηση έγινε στο καλό ξενοδοχείο ( ευτυχως). Το ξενοδοχειο τελειως αδειο, οποτε η κοπελα της ρεσεπσιον καταλαβαίνεις για πιο λογω πηγαινεις. Αρχικά στα της εμφανισης, οπως εχει πει και ο Φακιρης η κοπελα ειναι πιο ομορφη απο κοντά απο οτι στις φωτογραφιες. Στις φωτογραφίες ειναι πιο τσοντε, ενω απο κοντα πιο γλυκια με ματαρες. Φυσικα δεν ειναι 28 σε καμια περιπτωση, την κοβω για 32-33. Η κοπελα απο Ουκρανια.
Κατευθειαν για ντουζακι, και με το που τελειωνω της δινω το αντιτιμο. Κατευθειαν γονατισε και μου εκανε μια αρκετα καλη πιπα, σε ενα σημειο της σπρώχνω το κεφαλι μπας και μου κανει deepthroat, αλλα εν τελει πνιγηκε, χαχα.
Στα του σεξ ξεκινησαμε στα 4, οπου αντεχει σε υψηλους ρυθμους, τους οποιους και επιδιωκει πρεπει να υπολογισω, απλα σε καποια στιγμη μου ειπε να σταματησω τις σφαλιαρες στον κωλο της ( ισως ηταν δυνατες). Επισης δεν με αφησε να της βαλω δαχτυλο πισω ( της ζητησα συγνωμη, αν και πρεπει να ειχα ακουσει σε κριτικες οτι το αφηνει... τελος παντων.)
Συνεχισαμε με ιεραποστολικο, οπου σε καποια στιγμη που ανεβηκαν οι ρυθμοι, μου αρχισε τα Ρωσικα. Τελευταια σταση cowgirl και το τελος ηρθε στο προφυλακτικο. Γενικα ειναι επικοινωνιακη, αν και δεν μιλαει τα τελεια αγγλικα. Οπως εχουν πει οι προλαλησαντες ηταν stripper στα Ιωαννινα πριν ερθει εδω ( εκει το γαμισι πηγαινει στα 300€ στο κλαμπ που δουλευε). Ειναι αρκετα γλυκια, με τελειες ματαρες. Φυσικα δεν ειναι κοριτσακι , αλλα μοιαζει οτι τα εχει πατησει τα 30.
Γενικα ηταν καλη εμπειρια, και την διαλεξα λογω των καλων κριτικων στο αλλο προφιλ της. Θεωρω οτι τα αξιζει τα 90€ για μιση ωρα , που ειναι και η αγαπημενη μου επιλογη για cg.
Μαλακια μου οτι εδωσα γλωσσοφιλα μαζι της αν και καραδοκει ο κορονοιος. Ελπιζω να μην την πατησω, οχι τοσο για μενα αλλα για τα ατομα του περιβαλλοντος μου.
Την θεωρω τιμια επιλογη.
Ελπιζω να βοηθησα, και οποιος θελει λεπτομεριες μπορει να με ρωτησει οτι αλλο θελει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
4.365
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Leviathan, Elganador, doc_lin

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού