Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 39 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 139669
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τετοιο πιπινι που να κανει στραπον και γλυφοκωλι σιγα μην το εχανα.... Πηγα καρφι την πρωτη μερα που μπορουσα. Ανοιγει η πορτα και βλεπω την κοπελα των φωτογραφιων-ευτυχως! Μου λεει λεφτα, της λεω θα κανουμε και εξτραδακια. Μου λεει τι; Της λεω ριμιν - λεει ναι - και στραπον, εχω μαζι μου. Εκει σκαλωσε. Μου λεει: στραπον; Της λεω ναι, το λες στις υπηρεσιες σου. Μου λεει: οχι οχι οχι.. Της λεω, δεν θες να δοκιμασεις; Με τα πολλα αρχισε να μιλαει με το γραφειο κτλ και κατα τυχη εγω ειπα να το βγαλω και αυτη τοτε καταλαβε οτι εγω το ειχα μαζι μου. Εκει ειδα οτι απο αγγλικα δεν τα παμε τοσο καλα, την πληρωσα και πηγα για μπανιο...
Σε μια φαση ηρθε μεσα και μου ειπε λιγο τσαντισμενη οτι πρεπει να κανω μπανιο, λιγο πριν μπω στη ντουζιερα. Φορτωμενη πρεπει να ηταν και δεν ξερω το λογο.
Γυριζοντας ειδα αλλο προσωπο, μεσα στην καυλα με γοβες, και ορεξη για σεξ. Αρχισαμε με ποδολαγνεια, εχει πολυ ομορφα ποδια τα οποια εγλυψα, γαμησα, φιλησα και μετα την εβαλα να γλυψει αρχιδια και κωλο. Επαιξε δυνατα, καναμε πολλες στασεις στο γλυφοκωλι, εκατσα πανω της και τριβομουνα, αυτη πανω, στα 4. Μετα εβαλε το στραπ. Εκει επαιξε πολυ καλα με εξαιρεση μια σταση που δεν μπορουσε να ανταπεξελθει λογω υψους της. Το τελος μας βρηκε στα ισια και μετα μπανακι και αραγμα. Προσπαθησε για δευτερο γυρο παρα το οτι δεν ειχαμε πολυ χρονο. Παιξαμε λιγο αλλα ημουν κουρασμενος και το παρατησα. Εφυγα πριν συμπληρωθει η ωρα, με ενα μεγαλο χαμογελο...
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου