Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 7 10
Call-Girls 24484
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ήθελα κάτι εξότικ ο μαλάκας πριν τις διακοπές. Θα είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομος για το τραγελαφικό ραντεβού πριν 3 μέρες με την εν λόγω καριόλα.

Μπαίνει μέσα, τουπέ, ξυνίλα και υφάκι,. Τις δίνω τις πετσέτες της και τη στέλνω για μπάνιο.

Φάτσα 7/10 αρκετά κοντά στις φωτό μείον τη λάμψη του photoshop. Σώμα 4/10 ΤΙΓΚΑ στις ραγάδες, πρέπει να έχασε βάρος πολύ απότομα.
Φιλιά ούτε για πλάκα, δάχτυλο είναι του διαβόλου (από το μουνί πάντα). Κώλο δεν δοκίμασα γιατί μπορεί να φώναζε τους μπάτσους.

Πίπα απλά καλή. Τον πούτσο μου τον έπιανε με τον αντίχειρα και τον δείκτη λες και ήταν ραδιενεργός και τον έχωνε στο στόμα της.(φυσικά ήμουνα πλυμένος, ξυρισμένος).

Στο 3 λέπτο πάει να μου βάλει καπότα. Λέω από μέσα μου έτσι είσαι καριολάκι? 15 λεπτά την είχα και μου τον πίπωνε και άλλα 35 συνεχόμενου κοπανήματος. Έβριζε στην αρχή και μετά παρακαλούσε να τελειώσω. ΜΟΝΟ ιεραποστολικό (με κάποιες παραλλαγές) γιατί στο doggy την πονούσε ο πούτσος μου που ήταν ΑΚΟΥΣΟΝ ο ποιο σκληρός που είχε δει στη ζωή της.

5 λεπτά πριν τη λήξη χύνω στο σώμα της όπου πήρε ΕΙΔΙΚΗ στάση (γύρω στο 1 λεπτό καλίμπραρε το κορμί της στο κρεβάτι), ώστε να πάει στο σπέρμα σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος (λίγο πιο πάνω από τον αφαλό) που μου έδειξε όπως κάνουν οι αεροσυνοδοί με τα χέρια της ΩΣΤΕ (Κρατηθείτε γέρα ακολουθούν αναταράξεις) να μην πάει στο σπέρμα μέσα στο μουνί της και μείνει έγκυος.

Όλα αυτά συνέβησαν και είναι μόνο τα highlights από τις απίστευτά ψωνισμένες ατάκες μιας γαμιόλας που απλά δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Κρίμα το 120 άρι συν το 20άρι στο ξενοδοχείο.

ΥΓ 1: Όποιος θέλει να θαυμάσει κοντά αυτό το εξότικ πλάσμα δουλεύει σε ένα στριπτιζάδικο στη μεταμόρφωση star κάτι (δεν ξέρω κάτι άλλο γιατί δεν πάω σε στριπτιζάδικα άλλα μάλλον γνωστό είναι από ότι μου λέει).

ΥΓ 2: H γκόμενα είναι fully booked, μάλιστα μου έλεγε πάντα με ύφος ότι ενώ συμφώνησε με το γραφείο να σταματάει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα είναι τόση μεγάλη η ζήτησή της μου Α-Ν-Α-Γ-Κ-Α-Ζ-Ε-Τ-Α-Ι να δουλεύει και μετά τις 12 για να μην δυσανασχετούν οι πελάτες.

Τί να πω, πίσσα, πούπουλα και πίσω στη Τζαμάικα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
756
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, WHATABOUTFUCK, babis84 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2020
μα καλα ρε τυπε δεν βλεπεις στη φωτογρ; μεσα στη ξυνιλα ειναι, ουτε ενα τυπικο χαμογελο δε δειχνει...απορω με μερικους
17 Αυγούστου, 2020
I have already written review. If it had been approved by admin it could have saved your money.
17 Αυγούστου, 2020
Γιατί μπορεί να φώναζε τους μπάτσους χαχχαχαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Στον κύριο που αναφέρεται στις φωτογραφίες: τα φαινόμενα απατούν...
17 Αυγούστου, 2020
@ madrach Τι να σου πω ρε φίλε και άλλες έχω πάρει που δεν χαμογελάνε στις φωτό και είναι φωτία στο κρεβάτι. Αν εσύ μπορείς να κρίνεις επιτυχώς από τις φωτό, πάσο, εγώ δεν μπορώ.
@ Purelust69 : No Worries
@ hornyasfuck : Τελείως μη μου άπτου η καριόλα.
17 Αυγούστου, 2020
Να είσαι καλα συναγωνιστη.
Την ειχα στην λίστα.
Γλυτωσα Λύπη την φολα.
19 Νοεμβρίου, 2020
χαχαχαχα ... τα πες ολα φιλε... αλλα ακου κι εναν παλιο που την ξερει απο τοτε που εκανε πιατσα στην Πατησιων κι επαιρνε πιπα για 10 ευρω και γαμησι για 20 ... ειχε πιο ωραιο σωμα τοτε..βυζι τουμπανειρο ..πεσμενο το ειδα στις φωτος .. Ποια Τζαμαικα?? Νιγηριανη ειναι ..επιγραμματικα πρεπει να ειναι η χειροτερη πουτανα απο καταβολης του Αρχαιου αυτου Επαγγελματος ..α ξεχασα ...περασμενα 30 ειναι τωρα κι ας μικροδειχνει
22 Νοεμβρίου, 2020
Φίλε εξωτικακια στην πιάτσα πως την έλεγαν θυμάσαι?
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7