Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
1η Συνάντηση με κοπέλα του χώρου στην εποχή του Covid. Μετά από συνειδητή αποχή αρκετού καιρού και αντιμαχόμενος της πεποιθήσεις μου και τις απόψεις μου. Κάτι που λίγο πολύ όλοι οι bourdeliarides σκεφτόμαστε το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να κλείσω τη Roxanne.

Η κοπέλα κατέφθασε μετά από σύντομη συννενόηση με το γραφείο μέσω sms , αδύνατη αρκετά - στις φωτογραφίες στο site φαίνεται πιο γεμάτη και γυμνασμένη ( δεν ισχύει στην πραγματικότητα και δεν γυμνάζεται όπως μου είπε ) όλα είναι φυσικά πάνω της , στο 1.70 ύψος, 26 ετων από Ρωσσία.
Τηρήθηκε το Dress Code που ζήτησα από το γραφείο, ήρθε χωρίς περιποιημένα άκρα που θα το ήθελα πολύ , απλή καθημερινή κοπέλα. Δεν σε εντυπωσιάζει η αλήθεια είναι , με ολόλευκο άτριχο slim κορμί.
Μιλάει αγγλικά , μπορείς να συννενοηθείς στα βασικά μαζί της.
Πήγε για ντους και μετά από λίγο ήρθε και κάθησε δίπλα μου με την πετσέτα . Την άρχισα στο μπαλαμούτι και τα γλωσσόφιλα μετά από λίγο αφαίρεσα την πάνω πλευρά της πετσέτας της για να περιποιηθώ τις ρόγες της που ανταποκτρίθηκαν σχετικά σύντομα.
Όμορφο στήθος 2 - 2.5 στητό , ολοκληρώνει αρμονικά το υπόλοιπο κορμί της.
Δεν την περιποιήθηκα χαμηλά αν και θα το ήθελα πολύ καθώς το μουνάκι της είναι πάρα πολύ όμορφο. Μετά το μπαλαμούτι μου αφαίρεσαι το κουμπί της βερμούδας μου για να τον πάρει στο στόμα της.
Ετσι και έγινε , περίμενα καλύτερο τσιμπούκι βέβαια από την μικρή , εκείνη αναλώθηκε στο να μου τον γλύφει περιμετρικά και μηχανικά σαν γλυφειτζούρι.
Στην συνέχεια ξάπλωσε ιεραποστολικά στον καναπέ και μου ζήτησε με νάζι να μπω μέσα της . Δεν της χάλασα χατίρι και ξεκίνησα τις διεισδύσεις βάζοντας τα πόδια της γύρω από τον λαιμό μου.
Ομορφες αντιδράσεις προσώπου από την μικρή προσπαθώντας με την σειρά της να το απολαύσει.
Ο 1ος γύρος πήγε σε Gfe , με την συνέχεια να της επιφυλάσσει τις πολύ βαθιές διεισδύσεις μου , με τα μάτάκια της να γουρλώνουν όταν κατά διαστήματα χωνόμουν ολόκληρος μέσα της προσπαθώντας να με διαχειριστεί.
Η αίσθηση πρέπει να ομολογήσω ήταν τέλεια στο μουνάκι της , σφιχτό , να αγκαλιάζει όμορφα το σχήμα του πέους μου.
Μετά από λίγο τελείωσα μέσα της στο λάστιχο, θέλοντας και γω να της παραδοθώ.
Μετά από σύντομο ντουζάκι και οι 2 , γυρνάμε στον καναπέ όπου σύντομα πάλι αρχίζουμε το μπαλαμούτι, φιλάκια με γλώσσα και εγώ να την περιποιούμε πιάνοντας το λαιμό της και τα χέρια της . Φάνηκε να τις αρέσει της μικρής.
Μου αφαίρεσαι την πετσέτα και τον πήρε πάλι στο στόμα της , και πάλι μηχανικά χωρις περιποίηση των @@. Γλυφειτζουράτο και πάλι και σε σύντομο χρόνο τοποθέτηση λάστιχου.
Με καβάλησε στον καναπέ, παίρνοντας τον μέσα της πρόθυμα σε όλο το μήκος του.
Της έδωσα το δάχτυλο μου στο στόμα της και πρόθυμα ξεκίνησε να το θηλάζει.
Μου ζήτησε Doggy στον καναπέ , της ζήτησα να πάμε καλύτερα στο κρεβάττι με ακολούθησε και στήθηκε όμορφα , πάλλοντας τα κωλομέρια της , ζητώντας με μέσα της . Μετά από λίγο και αφού την πήρα κανά 10λεπτο σε Doggy , την γύρισα κουταλάτο με εμένα με τα γόνατα στο κρεβάττι να την σπρώχνω ολοένα και πιο δυνατά κρατώντας με τις παλάμες μου την μέση και τον κώλο της. Παίζοντας και με τα βυζιά της ενίοτε. Έδειξε να της αρέσει επιδιώκοντας να με αγγίζει για να νοιώθει την έπαρση μου καθώς έμπαινα μέσα της. Highlight να με ακουμπά στην κοιλιά με όλη την παλάμη της ενώ εγώ την σφυροκοπούσα αλύπητα . Είχε υγραθεί αρκετά το μουνάκι της το κατάλαβα αφού βγήκα τελείως και ξαναμπήκα μέσα της 2-3 φορές. Συνέχισα σε δυνατούς ρυθμούς βλέποντας να της αρέσει και εκείνη συμμετείχε με μικρές όμορφες κραυγούλες.
Βγήκα από μέσα της μετά από λίγο , αφαίρεσα το λάστιχο και της ζήτησα να γονατίσει για να της τα δώσω στο στόμα.
Συμμετείχε με χαδάκια , δεν έπαιξε με τόλμη με τα @@ μου ενω της το ζήτησα για να τελειώσω.
Συνοπτικά : 26χρονο Ρωσσιδάκι , όμορφο , άπειρο που θέλει να σε ευχαριστήσει.
Δύσκολα θα την ξανασυναντούσα καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές και είμαι της ποικιλίας.
Το Ίσως το βάζω γιατί πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί καθώς είναι φιλότιμη και θέλει να σε ευχαριστήσει. Θέλει km το κοντέρ.

Stay Safe , Γαμάτε καλά...Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού