Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επιστροφή στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και φυσικά δεν μπορώ να μην τιμήσω το μπου .Μη έχωντας γνώση ότι άλλαξε σε πολλά σημεία μπερδεύτηκα λίγο , τελικά βρήκα τα πατήματα μου .Επιλογή λοιπόν της sofi από το αγαπημένο μου γραφείο και κλείσιμο ραντεβού στον χώρο μου.Οι φώτο ακριβέστατες ,ότι βλέπεται αυτό θα έχεται ,μείον βεβαίως λίγη λάμψη .Η sofi ειναι νταρντάνα αλλά για καλή μας τύχη υπάρχει μια όμορφη κατανομή ,έχει κολάρα αλλά όμορφη κολλάρα έχει βυζάρες αλλά όμορφες στητές και περήφανες βυζάρες μακριά μαλλιά, συμπαθητικό μουτράκι και είναι ψιλή .Περπατημένη και επαγγελματίας με θητεία και στην παπαροχώρα που λέγεται Τουρκία.Άνετη λοιπόν αφουγκράζεται σε χρόνο dt τι ζητάς και ακολουθεί.Παιχτηκε ένας γύρος με διάφορες στάσεις, με πίσω πόρτα και κατάθεση στο στόμα της.Γιά μένα ένα τίμιο και καλό ραντεβού.
Όμως, φίλοι μου υπάρχη ένα όμως, η κοπέλλα είναι στο τρίτο τουρ από το καλοκαίρι του 2018 και δεν υπάρχη ούτε μια κριτική, μάλλον έμεινε αγάμητη στα προηγούμενα όπως αγάμητες έμειναν οι λίγο πάνω από δυο χιλιάδες που κάνουν αυτή την δουλειά[επιλογή με χαμηλότερη βαθμολογία εκατό τρεις σελίδες επί είκοσι κορίτσια έκαστη]γράφουμε την γνώμη μας όχι για να κάνουμε φιγούρα αλλά για να βοηθήσουμε άλλους διαδικτιακούς φίλους να επιλέξουν σωστά η να γλιτώσουν χρήματα,αυτο νομίζω ότι είναι ευγένεια και σεβασμός εκτός και αν μας άρεσε περισσότερο τότε που επιλέγαμε γραφείο από τίς γνωριμίες των εφημερίδων.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
175
Πόντοι:
32.548
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, axewielder και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2020
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Τι μου θυμισες τώρα με τις εφημερίδες!! Να παίρνεις τηλέφωνο και να παίζεις τζόκερ για το τι θα σου έρθει. Money Mouth προσωπικά ήμουν και αρκετά μικρός και άπειρος. Αλλά απίστευτες φολες. Έχω πληρώσει αρκετά ταξί για να της στείλω κακήν κακώς με το άνοιγμα της πόρτας!! Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1