Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Call-Girls 47351
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λόγο των ημερών και τον καταστάσεων ένιωθα ότι θα μου χτυπήσει την πόρτα η τσατσά από στιγμή σε στιγμή να συντομευω ο τύπος με τα αραιά μαλλιά και το κακόγουστο μουστάκι να τα μαζέψω.
Έχοντας διαβάσει θετικές και αρνητικές κριτικές θα σταθώ κάπου ανάμεσα όχι για να είμαι δίκαιος αλλά έτσι όπως πέρασα στο ραντεβού με την κοπέλα. Χαριτωμένο πρόσωπο με σκούρα μάτια, με λεπτά χαρακτηριστικά, χείλη, πηγούνι, μια συνηθισμένη κοπέλα με μέτριο υψος για την ηλικία της και επίσης κανονικά κιλά. Την περίμενα πιο μεγάλη σε ηλικία αλλά είναι πιο μικρή, εικάζω κοντά στα 25 με άψογα Ελληνικά. Πρώτη εντύπωση δεν είναι καλή και αυτό διότι είναι μαγκωμενη παρ όλα αυτά καλό social και στα όρια. Το φιλί της πολυ καλό αν και με λεπτά χείλη όπως είπα παραπάνω αρχικά χωρίς χρήση γλώσσας και στην συνέχεια να βελτιώνεται. Το σώμα της σε γενικές γραμμές μου αρέσει κυρίως το στήθος της το καλλίγραμμο και με καλή υφή, όσον αφορά την περιφέρεια της ειναι μεγάλη, βέβαια ανάλογα τα γουστα του καθενός, δεν είναι κάτι το άσχημο και μη γυμνασμένο εμένα σχετικά μου άρεσε αν και είχε λίγες ραγάδες και αυτές σε ανεκτό επίπεδο . Της αρέσει το sex αλλά για δικούς της λόγους προτιμά το συντηρητικό δεν αφήνεται στα συναισθήματα της κάπου βέβαια ξεθαρεψε προς το τέλος και πηρα αυτό που ήθελα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.597
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, GALLAS και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2020
Φίλε μου είσαι πολύ ευγενικός. Θα έβαζα κάτω από τη βάση σε πρόσωπο και σώμα, μιας και τα νέα κορίτσια στην ηλικία της τα πάνε πολύ καλύτερα στους αντίστοιχους τομείς. Κατά τα άλλα είναι ευγενική και το προσπαθεί, αλλά θα έλεγα οτι συστήνεται μόνο για άνω των 55χρ που βλέπουν μία πιτσιρίκα και τους τρέχουν τα σάλια και ο μόνος τρόπος να τον βρέξουν λιγάκι είναι να τα σκάσουν. Δεν γράφω κριτική μόνο και μόνο για να μην αναγκαστώ να φέρω στο μυαλό μου το όλο σκηνικό. Κρίμα..
14 Αυγούστου, 2020
Υπερβολές....
J
john100
02 Οκτωβρίου, 2020
Ρε παιδιά το νούμερο της που είναι? Δεν το βρίσκω
Π
Παπαροψώλης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3