Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 184 10
Call-Girls
756884
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρόσφατη συνάντηση με τη SEXομηχανή Αντριάννα.
Ήρθε στην ώρα της ντυμένη πρόστυχα -όπως της ζήτησα- χωρίς βρακί & κάλτσες. Με το που άνοιξα την πόρτα την έριξα στα γόνατα κι όρθιος εγώ μου ξεζούμισε τον πέοντα μετά από κανα 10λεπτο που τηνε γαμούσα το στόμα. Πάμε μαζί στη ντουζιέρα και κατόπιν στο κρεβάτι. Καφέ & ψιλοκουβέντα, αλλά ο πέοντας είχε γίνει ντούρος. Βαζει καπότα & καρφώνεται πάνω του με τη σούφρα. Μόνη της ξεκωλιάστηκε με κραυγές και καυλοβογγητά, για κάνα 15λεπτο, ώς που έχυσα. Δεν είχα όρεξη για άλλο και την είπα να φύγει.
Ήρθε στην ώρα της ντυμένη πρόστυχα -όπως της ζήτησα- χωρίς βρακί & κάλτσες. Με το που άνοιξα την πόρτα την έριξα στα γόνατα κι όρθιος εγώ μου ξεζούμισε τον πέοντα μετά από κανα 10λεπτο που τηνε γαμούσα το στόμα. Πάμε μαζί στη ντουζιέρα και κατόπιν στο κρεβάτι. Καφέ & ψιλοκουβέντα, αλλά ο πέοντας είχε γίνει ντούρος. Βαζει καπότα & καρφώνεται πάνω του με τη σούφρα. Μόνη της ξεκωλιάστηκε με κραυγές και καυλοβογγητά, για κάνα 15λεπτο, ώς που έχυσα. Δεν είχα όρεξη για άλλο και την είπα να φύγει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1.Δεν είναι η τις adriannas και
2. Είναι σαν να λες ότι έκανες creampie.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα πΨςολοχυμένα μμουνιά??
Η φωτό δεν έχει καμία σχέση με την κριτική σου, μιας και άλλα γράφεις.... και ούτε με την Αντριάνα επισης. Δημιουργούνται όμως παρεξηγήσεις...
kομπλάρεις .....ανελέητα!
Πάρτον στο σπίτι σου να τα πείτε "καλύτερα"
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ......σε μπουρδελοσάιτ είμαστε.
Όσο αργεί στιγμή που θα ΞΕ-κομπλάρεις, τόσο οι "δηθενιές" σου θα σε κατατρύχνουν....