Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της κατόπιν άψογης συνεννόησης με το γραφείο με ομορφο καθημερινο ντυσιμο ολιγον προκλητικο ισα για να σου βαλει στο μυαλο πονηρες ιδεες.Το κοριτσι ειναι οπως στις φοτο γυναικαρα με τα πιασιματα της οπως αρεσει σε μενα. Ξεκινήσαμε με βαθιά γλωσσόφιλα που τα δινει απλοχερα και με άλλα προκαταρκτικά για μπόλικη ώρα.Στην συνέχεια ακολούθησε πίπα η οποία ήταν απ τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, βαθιά με σάλιο με έντονο ρυθμό και χωρις χερακια. Τελειωσα στο στόμα της πολύ γρήγορα και μου την εδωσε γιατι ηθελα να κρατησει για καμμια ωρα (Μεγάλο χαμόγελο). Διάλλειμα λίγων λεπτών για συζήτηση για διάφορα θέματα και επομενου γύρου με αύτην στα 4 όπου η θεα ηταν καταπληκτικη και για αρκετη ωρα μπαινοβγαινα σαν μανιακος ενώ αύτη συμμετείχε με πάθος κ με καυλιάρικες κραυγές όπου σε αυτήν την στάση τελείωσα 2η φορά στα ομορφα οπισθια της.
Γενικα μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά με μια πολυ ευχάριστη κοπέλα η οποία σέβεται και τιμαει τα λεφτά του πελάτη.Ο κολαρακος παιδια ολα τα λεφτα.Σιγουρα θα εχει και συνεχεια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή