Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οι φωτογραφίες ακριβέστατες ο,τι βλέπετε θα συναντήσετε.
Πολύ γλυκό κορίτσι με εκφραστικά μάτια και ωραίο χαμόγελο, είναι μικρή αλλά στο σοσιαλ καταλαβαίνεις ότι είναι καιρό στον χώρο και σέβεται. Πολύ σημαντικό.
Έσκασε σπίτι μου μεσημέρι με αυτό που φοράει στο κεφάλι σαν στεμα και κατακόκκινο κραγιόν, θα την ήθελα λίγο πιο διακριτική δεν χρειάζεται να σκάει ειδικά υπό το φως της ημέρας σαν δώρο με κορδέλα.
Πάμε στα θετικά γιατί μόνο θετικά έχω να αναφέρω από αυτή την συνάντηση. Αρχικά είναι πολύ ωραίο τυπακι μέσα στο χαμόγελο και σέβεται τον πελάτη. Έβγαλε τα ρούχα της και για τους λάτρεις των αψεγάδιαστων στεγνών κορμιών είναι ταμάμ. Βυζακι στητό φυσικό κι ένα κωλαρακι ζωγραφιστό. Αν και είμαι λάτρης των πιο μπαμπατσικων κορμιών Με καυλωσε ο αέρας της λολιτας που αποπνέει έντονα.
Με φίλαγε στο στόμα αν και μου τόνισε ότι δεν φιλάει με γλώσσα αν δεν γουστάρει. Αυτό για σημείωση σε κάποιους ίσως είναι φάουλ.
Παιχτηκε ένας γύρος καθότι ήταν μακράς διαρκείας σε όλες τις στάσεις και τελείωσα έχοντας την όρθια μπροστά σε καθρέφτη σφυροκοπωντας από πίσω ενώ εκείνη με παρότρυνε να μην σταματήσω μέχρι που έχυσα μέσα της και εννοείται μέσα στο προφυλακτικό. Με καυλωσε επίσης πολύ το τσιμπουκι της που το έκανε με πάθος ενώ δεν παρέλειψε και την γύρω περιοχή έκανε ελαφρύ πέρασμα βέβαια.
Πέρασα πολύ καλά το ίσως θα την ξανασυναντουσα το έβαλα γιατί σπάνια βλέπω ίδια κοπέλα δεύτερη φορά με μια εξαίρεση Αριανα που έχω δει 3-4:-)

Stay safe

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
APE
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.488
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, kwstasxat, Gingos και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού