Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 480554
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη φορά που άκουσα για μάγισσες, ήταν όταν μου έλεγαν παραμύθια οι παππούδες μου. Στο μυαλό μου, η εικόνα που είχα φτιάξει, δεν ήταν ευγενική και καλή για αυτές. Μέχρι σήμερα, ήξερα ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα ένας μάγος. Πρόσφατα έμαθα ότι στην παρέα του έχει και μια μικρή μάγισσα που ακούει στο όνομα Αριάνα! Μια καλή μάγισσα, που με τη δύναμή που έχει κάνει καλές πράξεις. Είναι νέα και όμορφη και όχι γριά και άσχημη σαν τις κακές μάγισσες των παραμυθιών. Λατρεύει πολύ τα αρσενικά και κάνει όλες τις ευχές τους πραγματικότητα. Πολλές φορές τους φροντίζει και τους χαρίζει μαγικές στιγμές λάγνας ηδονής.

Το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας... Ψηλή, επάνω στα ψιλοτάκουνά της, κόντεψα να σηκώσω το κεφάλι μου για να την κοιτάξω στα πανέμορφα γατίσια μάτια της, ενώ στεκόταν στην πορτα. Ανοιχτόχρωμες γόβες, που μόλις τις έβγαλε ήρθα στα ίσια μου... φούστα που τόνιζε τα οπίσθιά της,τοπάκι από πάνω, αλογοουρά, περιποιημένα πάνω και κάτω άκρα, σιδεράκια στα δόντια. Διαπεραστικό βλέμμα, γλυκό χαμόγελο. Μόλις 20 μαϊων, δυναμική, όμορφη και γοητευτική. Η εμφάνιση της προκαλεί σεισμό. Ανήκω στα οπτικά όντα κι ως τέτοιο λειτουργώ, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Αυτό που θα δω σε μία κοπέλα εξωτερικά, είναι κι αυτό στο οποίο θα βασιστώ για τη συνέχεια. Η Αριάνα, σε αυτό το κομμάτι, μόλις είχε καλύψει το 100% των προσδοκιών μου.

Οι όμορφες γυναίκες είναι ελάχιστες. Από το τοπάκι που φόραγε, πεταγόντουσαν οι ρόγες της. Η φούστα της, τόνιζε την κωλάρα της. Ξεκίνησα, χωρίς να χάνω χρόνο να την βγάζω, κυριολεκτικά, από τα ρούχα της. Σουτιέν δεν φορούσε. Τι να το κάνει άλλωστε, και αυτό είναι το μόνο μείον σε αυτό το πανέμορφο κορίτσι. Στήθος 0.5. Δεν φορούσε ούτε κάτω εσώρουχο. Ούτε κι εγώ φορούσα με τέτοια ζέστη.

Οι τουρμπίνες μου είχαν ήδη ανοίξει, τα βρώμικα ένστικτά μου είχαν ξυπνήσει. Απόλαυσα για αρκετά λεπτά το υγρό στοματικό της, με ωραία τεχνική, Hands Free και χωρίς καμία ενόχληση από τα σιδεράκια στα δόντια της. Πρώτη στάση Την ανέβασα επάνω μου, χαϊδεύοντας τα οπίσθιά της. Μετά άρχισα να παίρνω πιο ενεργό ρόλο ξαπλώνοντας την ανάσκελα σε ιεραποστολικό. Συνέχισα στα τέσσερα, ώσπου την ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι και κάρφωνα μέσα στον κόλπο της δυνατά. Όσο το γούσταρα εγώ, άλλο τόσο έδειξε να το απολαμβάνει και η ίδια. Η απόλαυση να κάνω σεξ με την Αριάνα, δεν μου έδωσε την δυνατότητα να σκεφτώ που θέλω να έρθει η το μεγάλο φινάλε. Δεν ήθελα και να βγω από εκεί μέσα ακόμα και αν ερχότανε η συντέλεια του κόσμου. Μέχρι που τελείωσα, στο προφυλακτικό, ενώ ήμουν μέσα της.

Το διάλλειμα ήταν το ίδιο ευχάριστο. Να γελάει, να έχει ενέργεια και να βγάζει τόση θετική διάθεση από μέσα της που αυτομάτως ανεβάζει και το δικό σου κέφι και ηθικό. Δεν υπάρχει πιο σέξι χαρακτηριστικό σε μια γυναίκα από το να είναι η ψυχή της παρέας.

Η ώρα πέρασε και η Αριάνα έπρεπε να αποχωρήσει. Τελικά δεν υπάρχουν μόνο κακές μάγισσες που λένε: "Άμπρα κατάμπρα κι απόκρημνα βράχια, ας γεμίσει ο κήπος σας καφέ βατράχια!"Υπάρχει και η καλή μάγισσα, Αριάνα, που λέει: "Άμπρα κατάμπρα και όμορφα τραγούδια, παντού να γεμίσει μικρά Ζεμπούδια."

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
42
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 204057, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 40 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2020
Ο μούναρος αυτός δεν είναι για μονόωρο ραντεβού. Δεν την χορταίνεις. Στα πολύωρα, πρέπει ν' αφήνει πτώματα πίσω της!!!
17 Ιουλίου, 2020
Πολύ ωραία κριτική φίλε, μυθιστορηματικήΜεγάλο χαμόγελο Αλλά πως να μη γίνεις πεζογράφος και ποιητής με το τέτοιο ΚΩΛΟ-ΠΟΙΗΜΑ!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2