Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τετάρτη απόγευμα είμαι σε γνωστό μου ξενοδοχείο, έχω κάνει το ντουζάκι μου και περιμένω το ραντεβού μου… μετά από μεγάλη αποχή λόγο καραντίνας επέλεξα να κάνω επανεκκίνηση με την Rita, η τηλεφωνήτρια με διαβεβαίωσε ότι οι φώτο της είναι πραγματικές, ότι είναι πολύ καλή στην δουλειά της και οι πελάτες λένε τα καλύτερα…
Χωρίς καθυστέρηση η Rita ήταν στην πόρτα μου ανάλαφρα ντυμένη και χαμογελαστή… Μιλάει καλά αγγλικά, είναι ευχάριστη κοπέλα και όντως δεν διαφέρει από τις φώτο της… Έκανε ένα ντουζάκι και επιτέλους την είχα στην αγκαλιά μου, έχει ωραίο κορμί , απαλή επιδερμίδα πλήρως αποτριχωμένη και κάτι βυζάρες που δεν ξεκολλούσα από πάνω τους…
Μαστόρισσα η Rita στην πίπα, εκτός από το στόμα χρησιμοποιεί τα χέρια και τα βυζιά της, έχει καλό ρεπερτόριο και απόλαυσα μια δεκάλεπτη (περίπου) πίπα μέχρι που γέμισα το στόμα και το στήθος της με σπέρμα!..
Ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα για ντουζάκι με λίγη κουβεντούλα πριν πέσω με τα μούτρα στο άτριχο μουνάκι της. Απολαμβάνει το γλειφομούνι, δεν δυσανασχετεί με τα δάχτυλα και υγραίνεται εύκολα… Δεν κάναμε πολλές στάσεις, ξεκίνησα με ιεραποστολικό με τα χέρια μου στις βυζάρες της μετά λίγο στα τέσσερα και τελείωσα όπως την πρώτη φορά με πίπα γεμίζοντας (με ότι μου απόμεινε) το στόμα και το στήθος με σπέρμα…
Για εμένα ήταν πετυχημένο το ραντεβού μου με την Rita, πέρασα καλά και ίσος το επαναλάβω…
Υ.γ Λέω ίσως στην επανάληψη γιατί με τόσες ωραίες κοπέλες που είναι διαθέσιμες δεν ξέρεις ποια να πρώτο διαλέξεις…
Γερο-μύστης
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: