Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 480585
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Φαντάζομαι ότι κάποιοι έχετε ακούσει την παροιμία που λέει ότι οι άνθρωποι κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος, δηλαδή σε απλά ελληνικά χάνουν την ουσία. Όσον αφορά την Αριανα εγώ κοίταξα το δάσος ( δηλαδή την πληθώρα καλών κριτικών που είχε ) και δεν μου βγήκε σε καλό αυτήν την φορά (διότι συνήθως όταν διαβάζω καλές κριτικές συνήθως πέφτω μέσα και περνάω καλά ) Τι να κάνουμε η ζωή είναι άδικη και καμία φορά υπάρχει το αντίθετο αποτέλεσμα . Σχετικά με τις κριτικές που έχουν γραφτεί με την Αριανα έβγαλα τα δικά μου εξής συμπεράσματα :
1) Η κοπέλα αυτή είναι όντως μια ψηλή πιτσιρικά
2)Το κορμί της είναι υπέροχο
3) Είναι φιλική και κοινωνική
4) Οι περισσότεροι λέτε ότι στο σεξ δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Για να το λέτε προφανώς και είχατε χημεία μαζί της η καυλωσατε τόσο πολύ όταν την είδατε με αποτέλεσμα να γίνει πανικός . Μεταξύ μας και εγώ καυλωσα όταν την είδα (γυμνή ) αλλά με ξενέρωσε αμέσως διότι με εμένα τουλάχιστον δεν συμμετείχε, δεν είπε όχι σε κάτι αλλά εύκολα γίνεται κατανοητό αν προκειτε να πας μια ενεργή γυναίκα η με μια πλαστική κούκλα . Εγώ απλά είχα απέναντι μου μια πλαστική κούκλα. Συγκεκριμένα η πίπα της ήταν καλή αλλά του στυλ τελείωνε. Όταν πήγα να την φιλήσω τραβιόταν , ενώ στο σεξ κατάφερα με τα χίλια ζόρια να καβλωσω και να την βάλω να καβαλήσει το άλογο αλλά μετά από λίγο έβγαλα το προφυλακτικό έχυσα και τέλος . Άλλωστε δεν είχε νόημα διότι αν δεν σου γίνει αμέσως πέτρα όσο και να προσπαθήσεις μετά είναι χαμένος κόπος (εξού και οι χαμηλές βαθμολογίες που έβαλα )
5) Διαβάζοντας για την Αριανα περίμενα ότι το πρόσωπο της θα ήταν κάτι συγκλονιστικό . Εμένα δεν μου άρεσε αλλά οκ η ομορφιά είναι υποκειμενική
6) Το γραφείο ήταν ευγενέστατο
7) Όσοι περάσατε καλά θεωρείτε προφανώς ότι αξίζει τα λεφτά της. Από την στιγμή που περάσατε καλά μαζί της δικαίωμα σας να το πιστεύετε . Εγώ έχω διαφορετική άποψη (Για αυτό έβαλα χαμηλή βαθμολογία στην σχέση απόδοση τιμής )
8) Έβαλα ότι οι φωτογραφιες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες διότι έχει κάποια τατου (τις πάνε) που δεν φαίνονται στις φωτό
Ηθικό δίδαγμα: Όπως είπα καλό είναι να κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος διότι ναι μεν η πλειοψηφία αποθεώνει τις υπηρεσίες της Αριανας αλλά παρατήρησα διαβάζοντας τις κριτικές ότι υπάρχει και μια μειοψηφία που διαφωνεί για αυτό όταν είναι να κλείσουμε ραντεβού με μια κοπέλα καλό είναι να κοιτάζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια και όχι μόνο την ουσία
Υ.Γ. Μπορεί να μην μου βγήκε με την Αριανα αλλά Το γραφείο θα το ξανατιμησω όταν βρω χρόνο διότι με ενδιαφέρουν και άλλες κοπέλες (και ελπίζω να περάσω καλά όταν γίνει αυτό )

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
49
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chicharito, olddog, T-DRIVER1 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2020
ποσο δικιο εχεις !!!! πλαστικη κουκλα ειναι η διατυπωση ...τοχω νιωσει πολλακις...δεν σηκωνεται στην αρχη, γεια σας το ραντεβου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1