Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ειπα να δοκιμάσω τη νεα κοπελα του γραφειου. Η συναντηση έγινε στο γνωστό ξενοδοχείο της Συγγρού που είναι εξαιρετικό.αφιξη εγω λίγο νωρίτερα με υποδεχτηκε η κοπέλα με τη πετσετουλα της και μουσικουλα. Πολλυ ναζιαρα σαν να εισαι με τη γκομενα σου εφυγα για ντουζάκι και με ρωτησε αν ηθελε να μπει. Της ειπα βγαίνω σε λίγο. Ξεκινησαμε χαμουρεμα φιλακια και μου έκανε μασαζακι στη πλατη. Απλο ήταν δεν εχει εμπειρια σε αυτό. Ξεκίνησε πιπα μετα πολλυ καλη με καρφωνε στα ματια καθως τον επερνε στο στομα τον εβαλε ολο μεσα τον εξαφανισε και μου τον κοπαναγε και στη γλωσσα πολλυ. Καυλα. Έκανε και ενα ρουφηγμα στα αρχιδια και μετα ανελαβα εγω. Φιλακια στόμα λαιμο και της έκανα ενα γλειφομουνι.τη πήρα ιεραποστολικα στα πλαγια ανάποδο καουγκερλ που το κατεχει καθως της ειχα ανοιξει και χαιδευα και τη δουλεμένη κωλοτρυπιδα της την οποια εμαθα και δινει. Τελευταία σταση στα 4 όπου ηρθε το τελος. Εμφάνιση ειναι ξανθια καθημερινο πρόσωπο με χαλασε λίγο το οτι με υποδεχτηκε αβαφη αλλα οκ παρα πολλυ γλυκουλα αρα οσοι για gfe σπευσατε. Σωμα πολλυ καλο φυσικό βυζι 2 αρι που στέκεται μια χαρα. Μου ειπε σκέφτεται για σιλικόνη. Κωλος πολλυ ωραιος και το σωμα της κοσμούν τατουαζ στον αυχενα και φοραγε και καποια ωραια κοσμηματα στο λαιμο. Μετα το γαμησι την ειχα αγκαλιτσα και πέφτανε καυτα γλωσσοφυλλα και αγκαλίτσες που γουσταρω. Όπως τις εριξα και κάποια φιλάκια στο λαιμο. Εχει και ωραια πατουσάκια για τους ενδιαφερόμενους. Συνοψιζοντας αξιζει πολλυ για gfe αλλα αντεχει και σε σκληρό σεξ δε δυσανασχετει σε κατι ειναι γλυκο και χαμογελαστό κοριτσι. Οσοι πιστοι προσελθετε. Τελος θεωρω η τιμη καλύτερα θα ηταν στα 120 ευρω οχι στα 140 αλλα οκ η καθεμια το κοστολογει οσο θέλει. Καλα γαμησια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
panagos7
Πορνοστάρ
Εγγραφή:
5 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
7.678
Πόντοι:
8.816
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ser2000, Διαγραμμένο μέλος 194644 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2020
Μου αρέσουν πολύ οι φωτό της !!! Έχει πολύ ωραίο φυσικό βυζι να μην βάλει σιλικόνη !!! Αν έχει μια κοπέλα ωραίο στητό φυσικό είναι λάθος να βάλει σιλικόνη !! Οι πιο πολλές που έβαλαν σιλικόνη η δρν εισουν καθόλου στήθος η είχαν πεσμένο !!!! Μην βάζετε όλες σιλικόνη αμάν !!! Τώρα η τιμή !!σηλαδη η μια ώρα είναι 180;;; Εφόσον είναι 90 το μισάωρο ;;;
07 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γραφει στο site
07 Ιουλίου, 2020
Προσπάθησα και εγώ να το συναντήσω το μωρό αλλα δεν συνέπεσαν τα ωράρια μας,
αφού είναι γλυκούλα θα την κλείσω για μερικές ώρες,
μπράβο Πανάγο.
08 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι ειναι γλυκουλα. Και ναζιαρα
11 Ιουλίου, 2020
Πολυ καλη η Νεφελη, την δοκιμασα και εγω. Παω να ανεβασω κριτικη ( 2 φορες) και ενω παταω υποβολη, φορτωνει και δεν μου λεει οτι υποβληθηκε.
Αν καταφερει να ανεβει η κριτικη μου θα την δειτε.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5