Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με τη Μαρίνα καταμεσήμερο σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης!Ακολούθησα τις οδηγίες του γραφείου και έφτασα καταιδρωμενος στην είσοδο της πολυκατοικίας. Με μια σύντομη ανταλλαγή μηνυμάτων η κοπέλα μου άνοιξε την είσοδο και έφτασα στο διαμέρισμα.Εκεί βλέποντας το δωμάτιο έφαγα μια φλασια και θυμήθηκα ότι πριν από 17 χρόνια έμενε στο ίδιο κτήριο μια συμφοιτητρια μου!Γερο-μύστης
Η Μαρίνα τώρα είναι μια ομορφουλα κοπελίτσα γύρω στα 25 με 30(λογο ύψους φέρνει πιο πολύ στα 25),κοντουλα για τα δικά μου δεδομένα και αρκετά μικροκαμωμένη, με όμορφο σφιχτό σωματακι και ωραία σφιχτά βυζάκια!Πραγματικά μια πολύ γλυκιά παρουσία αν και οι φώτο στο σαιτ την αδικούν.
Στα του αγώνα τώρα αφού με υποδέχθηκε, πετσέτα και ντουζ αμέσως.Ψιλοκουβεντούλα στο κρεβάτι και ξεκίνησε με μια ακαποτη πιπα με ιδιαίτερη περιποίηση στο κεφάλι, και επιδέξια χρήση του χεριού(κάτι σπάνιο γενικά).Την διέκοψα για να περιποιηθω και εγώ με τη σειρά μου το μικρό της νινακι!Το κορίτσι μας ανταποκριθηκε δεόντως στην περιποίηση και έφτασε στην κορύφωση μετά από 10λεπτη χρήση γλώσσας και δαχτύλου στη στενή τρυπουλα της! Συνεχίσαμε με πιπα,και αφού μου έβαλε καποτα την έστησα στα τέσσερα! Εκεί τρόμαξα λίγο γιατί είναι πραγματικά μικροκαμωμένη για τα δικά μου δεδομένα με πολύ στενή λεκάνη!Το νινακι της δε είναι ότι ποιο κοντά σε anal έχω ζήσει σε επαγγελματία! Με τις γκαβλες ήδη να έχουν χτυπισει κόκκινο τελείωσα χωρίς πολλά πολλά. Δεν δοκίμασα δεύτερη φορά αν και η Μαρίνα πρόσφερθηκε. Γερο-μύστης
Γενικά value for money συνάντηση! Θα επαναληφθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα