Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
Call-Girls
15686
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Γυναικάρα,απλα τρομερα πανεμορφη,δεν ειναι 26 ετων οπως αναφερεται στο site...Ειναι 30+
(σωμα 20αρας,η Μιλενα γυμναζεται,δεν καπνιζει και δεν πινει απ'οτι μου ειπε... )
Στα του αγωνα...
1μιση ωρα,στον Bill.
Ειχαμε κανονισει με το γραφειο για συναντηση στις 12 το βραδυ,και κατα τις 11 παρα,με τηλεφωνησε η κοπελα απο το γραφειο για να μου πει οτι η Milena θα αργισει στο ραντεβου κανα 20 λεπτο περιπου,( ευγε στο γραφειο κατ'αρχας για την ενημερωση απο πριν ).Προφανως καποιος
" συναγωνιστης " την πηρε extra ή απλα ειχε κινηση στον δρομο
Ειναι παρα πολυ επικοινωνιακη ( μπορει να μιλαει με τις ωρες αν την αφησεις ) τα αγγλικα της ειναι πολυ καλα,βεβαια ειπαμε και καποια "πραγματα" στα Ρωσικα.
Γουσταρει και ηρεμα αλλα και αγρια...
Απιστευτο σωμα,βασικα εχει ολο το πακετο για ενα τοπ μοντελο ( την αληθεια λεω,οποιος την γνωρισει θα συμφωνισει μαζι μου ). Φιλαει τρομερα,με γλωσσα,ειναι ο παραδεισος στην γη μαγκες...
Λιγο πριν μπει για μπανιο,στην αρχη,ηθελε να με φιλησει...( πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο,καθως απο το γραφειο,εχω παρει αρκετες κοπελες )...Λιγο πριν τον 2ο γυρο,πολυ καλο social time,και σε καποιο σημειο επιασα τον εαυτο μου να χαζευει το πανεμορφο προσωπο της...
Της ζητησα στο τελος του 2ου γυρου,να μπουμε μαζι για μπανιο,και μου απαντησε το εξης
" you seem a nice guy "...
Τα λεφτα τα πηρε στο τελος,θα'λεγα ειναι απο τις εξαιρεσεις
ΥΓ : Μιλενα,ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ GDE
ΥΓ 2 : Μακαρι αυτη η γυναικαρα να μας ξαναρθει μεσα στο 2020...Α ρε Μιλενα,μας πηρες τα μυαλα.
(σωμα 20αρας,η Μιλενα γυμναζεται,δεν καπνιζει και δεν πινει απ'οτι μου ειπε... )
Στα του αγωνα...
1μιση ωρα,στον Bill.
Ειχαμε κανονισει με το γραφειο για συναντηση στις 12 το βραδυ,και κατα τις 11 παρα,με τηλεφωνησε η κοπελα απο το γραφειο για να μου πει οτι η Milena θα αργισει στο ραντεβου κανα 20 λεπτο περιπου,( ευγε στο γραφειο κατ'αρχας για την ενημερωση απο πριν ).Προφανως καποιος
" συναγωνιστης " την πηρε extra ή απλα ειχε κινηση στον δρομο
Ειναι παρα πολυ επικοινωνιακη ( μπορει να μιλαει με τις ωρες αν την αφησεις ) τα αγγλικα της ειναι πολυ καλα,βεβαια ειπαμε και καποια "πραγματα" στα Ρωσικα.
Γουσταρει και ηρεμα αλλα και αγρια...
Απιστευτο σωμα,βασικα εχει ολο το πακετο για ενα τοπ μοντελο ( την αληθεια λεω,οποιος την γνωρισει θα συμφωνισει μαζι μου ). Φιλαει τρομερα,με γλωσσα,ειναι ο παραδεισος στην γη μαγκες...
Λιγο πριν μπει για μπανιο,στην αρχη,ηθελε να με φιλησει...( πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο,καθως απο το γραφειο,εχω παρει αρκετες κοπελες )...Λιγο πριν τον 2ο γυρο,πολυ καλο social time,και σε καποιο σημειο επιασα τον εαυτο μου να χαζευει το πανεμορφο προσωπο της...
Της ζητησα στο τελος του 2ου γυρου,να μπουμε μαζι για μπανιο,και μου απαντησε το εξης
" you seem a nice guy "...
Τα λεφτα τα πηρε στο τελος,θα'λεγα ειναι απο τις εξαιρεσεις
ΥΓ : Μιλενα,ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ GDE
ΥΓ 2 : Μακαρι αυτη η γυναικαρα να μας ξαναρθει μεσα στο 2020...Α ρε Μιλενα,μας πηρες τα μυαλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 199414
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Κατι παιχτηκε και μπηκαν λαθος.
Ο κοριτσαρος,αυτη η γυναικαρα,παιρνει σε ολα 10.
Βάλε 11 να είσαι μέσα ...
Κι αν οντως ηταν ετσι,εχεις καποιο προβλημα?
Την πηρες και δεν σ'αρεσε απ'οτι καταλαβα?
Μιας κι οι κριτικες μου ειναι μολις 3,το συστημα οπως θα ξερετε ΔΕΝ μου επετρεπε οταν εγραφα την κριτικη,να δωσω 10αρι στις βαθμολογιες που οπως θα δειτε γραφω σε σχολιο μου πιο κατω...