Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 83 10
Call-Girls 251525
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
η επικοινωνία με το γραφείο οκ
η Νάταλι ήρθε στον χώρο μου δέκα λεπτά νωρίτερα και με ενημέρωσε το γραφείο εάν μπορεί να ανέβει κτλ .
Ανοίγω πόρτα και βλέπω άλογο κούρσας. ψηλή, πολύ ψηλή γυναίκα , κάνω να την φιλήσω και ανεβαίνω στις μύτες των ποδιών μου. αχαχαχαχχαχχαχαχαχααχαχχααχ είμαι 1,74.
πέρασε στον μέσα
μαλλάκι μαύρο, με κατάλευκη επιδερμίδα πρόσωπο μέτριο, κορμί λαμπάδα και γεμάτο, νταρντανογυναίκα δλδ. όχι χοντρή αλλά γεμάτη με την κωλάρα να κρατά καλά, , βυζάρες φυσικές μεγάλες και λόγω μεγέθους έχουν πάρει την κατιούσα, λογικότατο.
επικοινωνία μέσω ελληνικών. μου ζήτησε κρασί και πέρασε για φρεσκάρισμα. γυρνώντας ολόγυμνη έπεσε στην μάχη αμέσως, φιλιά με γλώσσα και μπαλαμούτι. αφού με έγδυσε άρχισε μια πίπα επική, υγρή -βαθειά, περιποίηση και στους γείτονες αλλά και παραπίσω.
με προτροπή της περάσαμε στα ενδότερα, την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να γλύφω πατόκορφα. δάκτυλα δέχεται και μπρος και πίσω , αγριάδες δεν θέλει εάν και είχαμε κάποια μπατσάκια στην κωλάρα της χωρίς να δείχνει δυσαρέσκεια πάνω στην πράξη καθώς και μαλλιοτραβήγμτα.
υγραίνεται και τρέμουν τα ποδαράκια της όταν καυλώσει. τί ποδαράκια ,δυο μέτρα είναι .
πέρασμα προφυλακτικού και μέσα, ήθελε αργά και αισθησιακά,ανεβάζει στροφές ,αλλάζει στάσεις, παρά το σωματότυπο είναι μανιτζέβελη.
στα τέσσερα έχει χειρολαβές, στήνεται καλά και όλον μέσα. σπρώχνει με δύναμη και καυλώνει πολύ.
μούσκεμα γίναμε παρά το air condition στους 20 βαθμούς και ταυτόχρονα να δουλεύει και ο ανεμιστήρας οροφής.
πέρασμα για φρεσκάρισμα και κρασάκι.
στον δεύτερο ημίχρονο μια από τα ίδια αλλά είναι και πνιξίματα εκατέρωθεν, να παίζει με τις ρόγες μου και γω από την άλλη να δαγκώνω τις δικές της, μαλλιοτραβήγματα δλδ ανεβήκαμε σε βαθμό αγριάδας.
καλά να περνάμε!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, TOMCRUISE, Zebu και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2020
Κόστος φίλε μου ; Πόσο πήγε το μαλλί;
04 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

150
gpd
gpd
06 Ιουλίου, 2020
Επειδη θελω να το παρω το μωρο...πως μπορουμε να βρουμε μια φωτο της με το πως ειναι τωρα σε σχεση με τις φωτο που εχει;;; αραγε να μπορει το γραφειο να βαλει νεες φωτο;;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3