Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ίσως από τις περιττές κριτικές. Δε νομίζω πως θα γίνετε σοφότεροι.

Κατά κάποια έννοια θα αποκαταστήσω την «εικόνα» που είχα για κείνη. Την είχα λίγο με τα φεγγάρια της, ακριβοθώρητη ενδεχομένως και με τουπέ ντίβας. Πιθανόν ο θόρυβος γύρω από την παρουσία της και η προσομοίωσή της σε θρύλο των μινιόν λολιτών, με απέτρεπαν από σκέψεις συνάντησης.
Βεβαίως υπάρχουν αρκετοί θρύλοι ντεμέκ (μην αναφερθώ και μου κοπεί η κριτική από admin ερυθρόλευκο) που με απατεωνιές μονοπωλούν πολλές φορές το ρετιρέ της εξουσίας, αλλά η Ζήνα είναι άλλη περίπτωση επί της ουσίας. (να και η ρίμα..).

Θα εστιάσω σε αυτά που με εντυπωσίασαν, στη μικρή διάρκεια μιας ώρας που τείνει να εξαφανίζεται ως διάττων αστέρας όταν η παρτενέρ είναι της αρεσκείας σου και η χημεία δένει.

Ντύσιμο και αύρα φρέσκου κοριτσιού που γνωρίζει που βρίσκεται αλλά δεν κουβαλά το περιτύλιγμα της επαγγελματικής της υπόστασης. Άνετη, χαμογελαστή, ευχάριστη επικοινωνιακή και ελαφρώς αμήχανη τόσο όσο πρέπει..
Από ομορφιά, προσωπικά, κουκλάκι με πανέμορφα εκφραστικά μάτια. Τίποτα το υπερβολικό και επιτηδευμένο πάνω της. Λαχταριστό κορμάκι, πεντακάθαρο και «καθαρό», original!

Στα αγωνιστικά δρώμενα αφήνει στον παρτενέρ την πρωτοβουλία και ακολουθεί συμμετρικά. Αν φιλούσε παθιάρικα θα ήταν η κορυφή αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα.
Στη στοματική περιποίηση ξεδιπλώνει πολλές αρετές και τεχνικές και θέλει προσπάθεια να αντέξεις μην εκραγείς.

Το μεγάλο λάθος το έκανα εγώ που επέλεξα να τη συναντήσω σε μια περίοδο που όλα όσα βιώνω είναι στο κόκκινο! Δεν την απόλαυσα όπως θα ήθελα, αλλά έστω κι έτσι, εκείνη ήταν δίπλα μου με χαμόγελο, με τις απίστευτες ματιές της και τη διάθεσή πολύ ψηλά.

Ο χρόνος κύλησε νερό μαζί της και προς έκπληξή μου δεν είχε το μυαλό στο κινητό για τη λήξη.
Κι ένα σχόλιο για την ωριμότητά της. Δεν έχεις να μιλήσεις με ένα φαντασμένο και φευγάτο κοριτσάκι. Είναι ώριμη και μεστή. Άνετα την κυκλοφορείς έξω χωρίς να νιώθεις ότι δεν ακολουθεί.

Δίκιο είχε ο τρελορώσος φίλος μου πριν από χρόνια που μου έλεγε πάρτην και δε θα το μετανιώσεις… Μόνο για το timing μετάνιωσα..

Την ξανάβλεπα ευχαρίστως αλλά μονάχα ξεκούραστος.. Κι ελπίζω να μην κούρασα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.213
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζήνα(2), Reporter, kwstasxat και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2020
Τυπε μας μπερδεψες λιγο απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι περασες πολλη καλα για ποιο λογο δε θα συναντουσες ξανα την κοπελα?
23 Ιουνίου, 2020
Οι κριτικές τελευταία δείχνουν ότι δεν ανεβαίνουν, σα να κολλάνε. Κι ενώ στο αν ξανασυναντούσες την κοπέλα έβαλα σίγουρα περάστηκε το όχι! Δείτε το λίγο admin....Πάντως το Ζηνάκι το ξανάβλεπα ευχαρίστως!
23 Ιουνίου, 2020
Μετά από πρόσφατη συνάντηση με τη Ζήνα δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε όλα όσα αναφέρεις φίλε μου..
23 Ιουνίου, 2020
Εχουμε τηλ ή link ?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4