Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 7 10
Call-Girls 8039
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σαββατόβραδο είμαι σε γνωστό μου ξενοδοχείο έχω κάνει το μπανάκι μου, πίνω το ποτάκι μου και περιμένω την Kely, την έχω κλείσει για μιάμιση ώρα με προοπτική να απολαύσω και ερωτικό μασάζ..
Ήρθε στην ώρα της με κοντό φουστανάκι ψηλοτάκουνες γόβες και ήταν εντυπωσιακή γυναίκα, μιλάει καλά τα Ελληνικά και είναι μαγκάκι στην κουβέντα της, της έβαλα ένα ποτό είπαμε δυο τρείς κουβέντες και βούρ για ντουζάκι.. Δεν ξεκινήσαμε με το μασάζ γιατί δεν έβλεπα την ώρα για να χαρώ την κορμάρα της… Φιλάει με γλώσσα αισθησιακά και δέχεται χάδια και φιλιά σε όλο το κορμί της. Το μουνάκι της είναι άτριχο και απολαμβάνει ιδιαίτερα τις περιποιήσεις της γλώσσας και των δαχτύλων…
Μαστόρισσα στην πίπα, δεν βιάζεται, χρησιμοποιεί λίγο χέρι και δεν αφήνει τα αρχίδια παραπονούμενα, προσπάθησε να με γλύψει και ποιο χαμηλά αλλά την σταμάτησα γιατί χαλιόμουνα… Ευχαριστήθηκα πολύ στο 69 έφτασα μέχρι την στιγμή της εξπερμάτωσης αλλά δυστυχώς η Kely δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα και εκτονώθηκα με την βοήθεια του χεριού της μέσα στα βυζιά της…
Κάναμε μαζί ντουζάκι , ήπιαμε άλλο ένα ποτάκι και ξάπλωσα να απολαύσω μασαζάκι… Δεν ήταν το καλύτερο που μου έχουνε κάνει αλλά ήταν αρκετά καλό και ερεθιστικό θα μπορούσα να πω αφού δεν άργησε να μου τον κάνει και πάλι παλικάρι…
Η πρώτη στάση το ιεραποστολικό με τσίτα ανοιχτές τις ποδάρες της και βογκητά αρκετά αληθοφανή.. έπειτα στα πλάγια, λίγο στα όρθια και το κυρίως γαμήσι έγινε στα τέσσερα με πολύ καλή συμμέτοχή από μέρους της ακολουθούσε τους ρυθμούς μου , τσίτωνε την κωλάρα της και με παρακινούσε για ποιο δυνατά και ποιο βαθιά μέχρι που τελείωσα μέσα της και έπεσα εξαντλημένος στην πάνω της…
Ήταν ένα καλό ραντεβού με την Kely , πέρασα καλά και πολύ πιθανό να το επαναλάβω…
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς