Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Call-Girls 20271
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ο παραλλαγμένος τίτλος του γνωστού τραγουδιού μου ήρθε στο μυαλό μόλις έφθασε στο χώρο μου η Μαρία με ένα ωραίο και νεανικό ντύσιμο, πράσινη μπλούζα, λευκό παντελόνι, φλατ παπούτσια, που την κολάκευε ιδιαίτερα. Πρόσωπο γλυκό, χωρίς ίχνος επιτήδευσης. Ωραία διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Φιλάει βαθιά και αισθησιακά, δεν τσιγκουνεύεται καθόλου, εμένα με φτιάχνει πολύ αυτό και έτσι δεν αργήσαμε να βρεθούμε χωρίς ρούχα να γλείφουμε ο ένας τον άλλον. Σώμα σφιχτό με ωραίες αναλογίες, όπως ακριβώς δείχνουν οι φωτογραφίες. Η πίπα της φοβερή αλλά δεν είχε περιποίηση της γύρω περιοχής, βέβαια και εγώ δεν το επιδίωξα. Στο σεξ, αρκετή ποικιλία και είμασταν έτσι μπερδεμένοι για κάνα σαραντάλεπτο χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. Θα έλεγα ότι είναι από αυτές τις περιπτώσεις που εάν την έβλεπες στο δρόμο θα σου έμπαιναν ιδέες, πως θα την κατάφερνες να την ρίξεις στο κρεβάτι. Και συμφωνώ απόλυτα με τον πιο κάτω συναγωνιστή Makaro, ότι σου μένει στο μυαλό για καμιά μαλακία για πάρτη της. Από εμένα σίγουρα ΝΑΙ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα