Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Call-Girls 20278
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ανηφόρισα χωρίς κάποιο δισταγμό στο γνωστό λημέρι του Μεταξουργείου.
Σχεδόν μεσημέρι αλλά χωρίς ακόμη η ζέστη να σου ζαλίζει τον έρωτα.
Μετά από τρεις μήνες θα ήταν η πρώτη φορά που θα δεχόμουν αυτό το συναρπαστικό τοκ-τοκ της πόρτας.
Αυτή η αναμονή, οι προσδοκίες, οι φαντασιώσεις πριν η εταίρα χτυπήσει την πόρτα είναι ανυπέρβλητες...

Η Ντονίκα, την ονόμασα έτσι γιατί οι συνειρμοί με οδήγησαν εκεί (όσοι γνωρίζουν το όνομα, γνωρίζουν...) είναι πιτσιρίκα. Είναι κοντά στην ηλικία που αναφέρεται.
Έχει την κόμη μίας Μαυριτανής, σκληρός βόστρυχος, μελαχρινός. Μαύρα μάτια, μπορεί και καστανά σκούρα, μεγάλα, ανατολίτικα. Σπινθηρίζουν από την περιέργεια του άγνωστου. Φαίνεται οι εμπειρίες της ακόμη δεν είναι πολλές.
Τροφαντό σώμα με διεργετικές καμπύλες. Ο κώλος της σχεδιασμένος μαεστρικά. Πράγμα που με οδήγησε σε μία ακατανίκητη επιθυμία να της τον χώσω! Έτσι κι έκανα!
Στηθάκια αυτά μου αρέσουν, μικρά, άγουρα, ξεδίψασαν την γλώττα μου. Χεράκια, ποδαράκια όπως αρμόζει.

Η Ντονίκα είναι πρόθυμη εταίρα και θέλει να σε ευχαριστήσει. Θα ακολουθήσει σε όποιο δρόμο την οδηγήσεις. Θα κυλήσει μαλακά σαν το νερό που θα γεμίσει με καύλα όλες τις φόρμες σου.
Καλή και στον μαγικό αυλό που ωσάν θηλυκός Πάνας θα παίξει ρυθμικούς σκοπούς, εκστασιάζοντας το πέος!
Συνουσιάζεται γλυκά και υπάκουα αλλά μέχρι εκεί...
Εντύπωση μου είναι ότι θέλει να εξελιχθεί, στο χέρι της είναι!

Το σεξ είναι μία δουλειά που θέλει όμως επιδεξιότητα και άλλα πολλά σ' αυτό το επίπεδο...
Οι περιπέτειες της μέχρι τώρα θα πρέπει να αφορούσαν μόνο την ικανοποίηση του αρσενικού.
Η μυσταγωγία όμως του έρωτα απαιτεί πολλά περισσότερα...

Καλό καλοκαίρι ταβάρις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα