Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στις καλές εποχές των εισαγόμενων του ανατολικού μπλοκ σκάγανε και φόλες, πόσο μάλλον τώρα που σουλατσάρουν τα εγχώρια συν τις γειτονοπούλες..

Πάντα όμως οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις. Και αντέδρασα σωστά στις φιλικές συμβουλές του κατά σεξόκοσμον Άγγελου. Θα το τονίσω γιατί και άλλες φορές ο μεσιέ μου με κατεύθυνε στο σωστό σημείο και δεν έχει πέσει ποτέ έξω στα δικά μου γούστα.

Η προτεινόμενη είναι ένα σταρένιο καβλάκι, με τα χιλιόμετρά της, αλλά με πολλή θετική διάθεση, ήπια συμπεριφορά και ένα πηγαίο χαμόγελο που κερδίζει ακόμη και τους δύσκολους (like me).

Δεμένο κορμί, αρμονικά σμιλεμένο, όλα σωστά πάνω της. Στο πρόσωπο μας τα χαλάει λίγο λόγω πειραματισμών με τα χείλη του ροφού τα οποία ευτυχώς δεν τα ταλαιπώρησε. Καθαρή, καζουαλάτη και χωρίς τουπέ.

Στο ρεπερτόριο τα παίζει όλα σύμφωνα με τις εκάστοτε επιθυμίες του επιβήτορα. Και το στοματικό της έχει νόημα και τα στησίματά της και η συμμετοχή της. Αν φιλούσε παθιάρικα και στράγγιζε τις διαρροές θα μιλούσαμε για το απόλυτο vfm.

Το γενικότερο πακέτο της όμως αξιολογείται υπερθετικό, πολύ απλά γιατί δεν είναι επιτηδευμένο. Είναι αυτή που είναι και είναι πολύ καλή.
Έχει και την κάβλα της μελαχρινής που ως γνωστόν κάνει παπάδες!

Αξιοσημείωτο ότι στον ελεύθερο χρόνο έχει να πει και να ακούσει, όχι γλάστρα…

Δεν είναι υπερβολή να πω ότι μόλις ήρθε σκέφτηκα να το ακυρώσω, φοβούμενος την αντίδρασή μου μετά από ένα συναισθηματικό φόρτο που μου δημιούργησε ένα τηλεφώνημα, ελάχιστα πριν τη συνάντηση.. Από έναν ατελέσφορο έρωτα!
Η Έλενα κέρδισε με τον τρόπο της την παραμονή της και κατάφερε να με απαγκιστρώσει έστω και λίγο από το συναισθηματικό βύθισμα.

Επομένως προτεινόμενη για σίγουρη διασκέδαση.

Υγεία σε όλους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.213
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 astakos, koukos19, THV και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2020
4 στο πρόσωπο?

Π
12 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

5 είχα βάλει αρχικά αλλά η κριτική δεν ανέβαινε και με πολλοστή προσπάθεια θα έγινε λάθος το 4. Για μένα πάνω από 6 με τίποτα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2