Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καθημερινή και η ένταση της δουλειάς άρχισε να με χαλάει….
Λέω πρέπει να κάνω κάτι να χαλαρώσω… Παίρνω κάτι τηλέφωνα και όλα τα στανταράκια μου μου ρίχνουν άκυρο… Μπαίνω Bou… Δεν βρήκα κάτι σε ανεξάρτητη (προτιμώ) που να μου αρέσει…. Αρχίζω τα γραφεία….
Την Λάουρα μου την πρότεινε η τηλεφωνήτρια και έχω την τάση να τις εμπιστεύομαι… Τρώω βέβαια και τις φόλες, αλλά ποιος πουτανιάρης δεν έχει φάει; Τέλος πάντων, φεύγω κατευθείαν για πορνοχοτελ….
Μετά από λίγη ώρα, ακούω το κλασσικό χτύπημα της πόρτας (μισή κάβλα στο γαμήσι) που πάντα μου προκαλεί την ίδια ρίγη όπως την πρώτη φορά που είχα καλέσει κορίτσι…. Πραγματικά, πρώτη φορά πήγα με call girl στα 17… Ε ακόμη και στα 37 που είμαι τώρα, έχοντας γράψει κάποια χιλιόμετρα στο κοντέρ, αυτή η γλυκιά προσμονή που λήγει με το χτύπημα στην πόρτα και την αγωνία τι θα αντικρύσεις είναι μισό γαμήσι…. Τέσπα το κούρασα, πάω στο θέμα μας
Η Λάουρα συνεπέστατη στην ώρα της. Πολύ βασικό γιά εμάς που έχουμε συγκεκριμένο χρόνο και το γραφείο πολύ εντάξει σε όλες τις επικοινωνίες….. Κοντούλα με μέτριο προσωπάκι και αρμονικό σωματάκι…. Μαυρισμένη, με πιο κοντά μαλλιά από τις φωτογραφίες, οριακά την χαρακτηρίζω καβλάκι, χωρίς να τρελαίνομαι βέβαια κιόλας…. Μερικά τατουάζ που δεν με χάλασαν, προσωπάκι αδιάφορο που δεν μπορείς να το πεις άσχημο, κωλαράκι μια χαρά που δεν το παρέχει και στήθος δυάρι προς το 1,5 λίγο χαλαρό….
Στα του αγώνα, η πίπα της ήταν μέσα στον μέσο όρο χωρίς κάτι βέβαια που να την κάνει να την θυμάσαι…. Μου είπε ευγενικά να μην τελειώσω στο στόμα της, που άλλωστε αναφέρει και στο πρόγραμμα της ότι δεν το παρέχει ως υπηρεσία…….
Στα του sex, παίχτηκαν δύο μπαλάκια, με αρκετή ένταση χωρίς κάτι το μεμπτό αλλά ούτε πάλι κάτι που να εντυπωσιάζει….
Στο social η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη και άνετα μπορείς να ανοίξεις οποιαδήποτε θέμα συζήτησης….
Συνοψίζοντας , ο σκοπός της συνάντησης επετεύχθη, γύρισα στην δουλειά μου ανανεωμένος… Δεν έκανα το γαμήσι του αιώνα, αλλά αυτό το συναντάω όλο και πιο σπάνια πια… Δεν έκλαψα σε καμία περίπτωση τα λεφτά μου και η όλη εξόρμηση κινήθηκε μέσα στα πλαίσια του μέσου όρου….
Θέλω να δοκιμάσω και άλλα κορίτσια από το γραφείο και αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα θα την ξαναπάρω…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
473
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, james034, livermak και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2020
Γράφω για την αναμονή .... τα τακούνια στο διάδρομο ... και το χτύπημα στην πόρτα !!!!Πάνε 25+ χρόνια από τότε που το βίωσα πρώτη φορά !!!!!!!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!!!!!!
F
fylobios30
12 Ιουνίου, 2020
Ακριβώς αυτό.... Πιο πολύ κάβλα και από το γαμήσι.... Όπως τις εποχές που τα τηλέφωνα ήταν στην εφημερίδα και πήγαινές τελείως τυφλά....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2