Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Call-Girls 20207
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική, δε θυμάμαι ακριβώς. Η ώρα προχωρημένη. Η πούτσα μου ερεθισμένη. Το χέρι ασυναίσθητα πάει στο κινητό μου, whatsapp application. Ρωτάω την Άντζη τι παίζει τέτοια ώρα. 4 επιλογές, επιλέγω Μαρία αρκετά διστακτικά.

Έρχεται η Μαρία με ένα μαύρο φόρεμα. Εμφάνιση συνηθισμένη. Girl next door. Το δυνατό της σημείο τα πόδια και ο κώλος. Πάρα πολύ σφιχτά πόδια και τουρλωτός κώλος. Χαμόγελο ζεστό. Καθόμαστε στον καναπέ και με φασώνει κατευθείαν. Φιλιά με γλώσσα. Μου ζητάει να βγάλω τη βερμούδα μου και με ξεκινάει πίπα στον καναπέ. Πολύ καλή πίπα και δεν κουράζεται. Πάμε μέσα, μπαίνει για μπάνιο, έρχεται στο υπνοδωμάτιο.

Συνεχίζει πίπα πολύ καλή. Μετά προφυλακτικό, αρκετές στάσεις. Συμμετοχή φουλ, ανταποκρινόταν σε ό,τι της έλεγα ή της ζητούσα, φιλιά πολλά, στα 4 δεχόταν σφαλιάρες στον ποπό αδιαμαρτύρητα και επέμεινα πολύ. Σε κάποια φάση που κουράστηκα μάλιστα, το κατάλαβε και μου εβγαλε προφυλακτικό με πλακωσε στην πιπα και μετα απο δική μου προτροπή ξαναφόρεσα προφυλακτικό....

Το τέλος ήρθε στο σώμα της. Το γαμάτο ήταν πως με τελείωσε με πίπα, που ελάχιστες το έχουν καταφέρει αυτό μαζί μου. Καλό σόσιαλ μετά, ξέρει ελληνικά, λίγο μασάζ στο τέλος και καληνύχτα.

Γιατί "όχι" στο αν θα την ξαναέβλεπα; Μάλλον είμαι καψούρης αυτό τον καιρό οπότε λέω ναι σε μία μόνο. Θα δούμε πώς θα πάει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 27, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, geny24, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού